.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019

Το Δ.Σ της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί του συναδέλφους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της για τη συμμετοχή στην απεργία

Το Δ.Σ. της ΕΣΗEΘΣΤΕ-Ε εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη του, αλλά και τα μη μέλη που συμμετείχαν σύσσωμα στην απεργία της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον νομοθετικών προβλέψεων που υπονομεύουν εργασιακά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης για τη νέα πλατεία στην περιοχή των προσφυγικών της Αγριάς Βόλου

Νέα πλατεία αποκτά η περιοχή των προσφυγικών Αγριάς καθώς δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου

Νέα σύσκεψη για το μεταναστευτικό, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλου Γεωργιάδη και του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής Μάνου Λογοθέτη.

Συνάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κωτσού με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων (Σ.Ε.Κ.), είχε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, κατά την οποία συζητήθηκαν σημαντικά θέματα του κλάδου τους και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία για την προώθηση λύσεων.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ στο AEL F.C. Arena για τον αγώνα με τη Λάρισα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Τετάρτη (02-10-2019)

Επίθεση με μαχαίρι στο αρχηγείο της Αστυνομίας στο Παρίσι - 4 νεκροί

Επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού, ενώ ο δράστης σκοτώθηκε από πυρά, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

"Ξεσηκωμός ενάντια στην ανανέωση της Συμφωνίας για τις Αμερικανονατοϊκες Στρατιωτικές Βάσεις"

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) καταγγέλλουμε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να υπογράψει νέα συμφωνία με τις ΗΠΑ που θα “κλειδώνει” την παραμονή των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας για απεριόριστη διάρκεια !!!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ