.
.
.
.
.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής για την Πηνελόπη Τσαντούλα

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (Σ.Σ.Β.), εντάσσεται στα «Ιστορικά Αθλητικά Σωματεία» και για έκτη συνεχή χρονιά ανακηρύσσεται πανελληνιονίκης σύλλογος στα ολυμπιακά αθλήματα της σκοποβολής.

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΣΚ ο Χρήστος Σκάρλος - Ανέλαβε ο Αλ. Σφήκας

Την παραίτησή του από πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας μετά από περίπου 8 μήνες θητείας υπέβαλλε ο Χρήστος Σκάρλος για επαγγελματικούς λόγους ο οποίος ωστόσο παραμένει ως μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης.

Βόλος: Υπογράφεται η σύμβαση για μετατροπή των οδών Ογλ, Τοπάλη και Μαυροκορδάτου σε ήπιας κυκλοφορίας

Νέους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και σύγχρονο δίκτυο ποδηλατόδρομων αποκτά η πόλη του Βόλου καθώς δόθηκε η έγκριση από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την υπογραφή σύμβασης του έργου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τα βράδια της Τετάρτης (9/10) και της Πέμπτης (10/10) στην Α.Θ.Ε. στο ύψος της Πιερίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την εκτροπή της κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (χ/θ 410+359) στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς

Φθιώτιδα: Ζημιές ακόμη και σε αυτοκίνητα από το χαλάζι (+Φώτο)

Σκηνές σαν από ταινία καταστροφής του κινηματογράφου εκτυλίχτηκαν στη Λάρυμνα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10), από τη θεομηνία που έπληξε το νοτιότερο άκρο της Λοκρίδας.

Παρέμβαση του Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κωτσού στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών στη Βουλή

Τα πολλά περιβαλλοντικά προτερήματα του Νομού Καρδίτσας ανέδειξε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κωτσός, στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Προστασίας Περιβάλλοντος που έγινε την Παρασκευή 4/10/2019 στη Βουλή με θέμα την εφαρμογή των νέων ευρωπαϊκών πολιτικών αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας ο διοικητής του ΚΕΣΝ Ρούσσου

Δράσεις που θα ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του ΚΕΣΝ με την τοπική κοινωνία συζήτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας  Κ. Νούσιος με τον Διοικητή του Στρατοπέδου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ