.
.
.
.

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019

Α΄ΕΠΣΚ: Νίκες εκτός για Αναγέννηση και Αστέρα - Ισοπαλία στην Κρανιά στο φινάλε

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται πλέον μόνο το Αγναντερό που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Κρανιά αν και κράταγε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Γ Εθνική 3ος όμιλος: Πέρασε "αέρας" από την έδρα του Ηρακλή ο Α.Ο. Σελλάνων

Σέντρα στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής μ' ένα αγώνα είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) στη Λάρισα με τον Α.Ο. Σελλάνων να πετυχαίνει σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του Ηρακλή.

Υπογράφηκε η σύμβαση για νέο αποχετευτικό και υδρευτικό δίκτυο στο Ομόλιο

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου της κατασκευής νέου αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου στον οικισμό του Ομολίου Δήμου Αγιάς, προϋπολογισμού 3.476.476 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δύο διπλασιασμοί λόγω... φόρμας!

Γεμάτο επιλογές είναι το σαββατιάτικο κουπόνι. Πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, υπάρχει πλήρη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κρατήσαμε δύο επιλογές και θα βασίσουμε το παιχνίδι μας στην φόρμα των ομάδων.

Αντάμωμα Β΄ Αποφοίτων του Πρακτικού Τμήματος έτους 1964 του 1ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Μετά το πρώτο Αντάμωμα που έγινε 14 Ιουνίου 2014, το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι απόφοιτοι του Πρακτικού Τμήματος του 1ου Γυμνασίου (Λυκείου σήμερα) Αρρένων Καρδίτσας έτους 1964, ακολούθησε το δεύτερο αντάμωμα στα 55 χρόνια με ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ