.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΣ Καρδίτσας: Προπόνηση και προεπιλογή μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14

Από τους Ενωσιακούς Προπονητές της `Ενωσης κ.κ Δρόσο Δημήτριο και Τζέλλο Αθανάσιο καλούνται για προπόνηση-προεπιλογή ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων περιόδου 2019-2020 οι ποδοσφαιριστές των κατηγοριών Κ-12 (γεννηθέντες 2008-2009) και Κ-14 (γεννηθέντες 2006-2007) το Σάββατο 12-10-2019 στο Γήπεδο Καμινάδων και ώρες Κ-12 9.30 πμ και Κ-14 11.00 πμ.

Τον νεαρό Βαλκανιονίκη Δημ. Παπακώστα υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος

Τον Βαλκανιονίκη Δημήτρη Παπακώστα υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο γραφείο του με ιδιαίτερη χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος.

Χωρίς την επιδιωκόμενη συμμετοχή των εμπόρων προχωρά το "2ο Εκπτωτικό Χωριό"

Έντεκα μέρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του 2ου Εκπτωτικού Χωριού (19 Οκτωβρίου) και το εγχείρημα δείχνει μεν να προχωρά χωρίς ωστόσο να υπάρχει αυξημένη διάθεση συμμετοχής από πλευράς των εμπόρων σε σχέση με την πρώτη χρονιά που ήταν και πειραματική.

Λάρισα: Αποπερατώνεται το «Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Ευπαθών ομάδων» στην συνοικία Αβέρωφ

Αρχίζουν οι εργασίες για την κατασκευή του «Κέντρου Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Ευπαθών ομάδων», στην συνοικία Αβέρωφ και ειδικότερα επι της οδού Γαριτσίου, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Εκτωρ Τεχνική Α.Ε.».

Δεν θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες των Τεμπών σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (10/10)

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη (9/10) και αύριο Πέμπτη 10/10) και ώρες 22:00΄έως 06:00΄της επόμενης επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Σ1 & Σ2,

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. στην πανελλαδική συγκέντρωση για τα αιολικά στα Άγραφα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, συμμετέχει στη συγκέντρωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ώρα 11:00 π.μ.αποδεχόμενος το πανελλαδικό  κάλεσμα των φορέων με στόχο την -όσο το δυνατόν μεγαλύτερη- ανάδειξη της γιγαντιαίας καταστροφής, που σχεδιάζεται στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων, με όχημα την «πράσινη» ανάπτυξη και την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ