.
.
.
.
.

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

Ι. Κολοβός: "Ονοματοδοσία των στάσεων αστικών και υπεραστικών λεωφορείων"

Η πρόταση μου προς τη δημοτική κοινότητα Καρδίτσας, το Δήμο και τις διοικήσεις των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, αναφορικά με την ονοματοδοσία των στάσεων αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, είναι αυτή να γίνεται με βάση τα ονόματα εξεχόντων προσωπικοτήτων του Νομού μας, αντί αυτής με βάση κάποια εγγύς της στάσης επιχείρησης ή παρόμοιων ονομάτων.

Βγαίνουν στους δρόμους στις 4 Δεκεμβρίου τα τρακτέρ - Στον Ε65 οι Καρδιτσιώτες αγρότες με «αιχμή» τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι (+Φώτο)

Μεγάλος αριθμός εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων από το νομό Καρδίτσας και απ’ όλη τη Θεσσαλία συγκεντρώθηκαν σήμερα Τρίτη (26/11) το βράδυ, στο Κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά, ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα της Ε.Ο.Α.Σ.Κ.

Επαναπροσδιορισμό του ρόλου της Δημοτικής Αγοράς ζητούν οι επιχειρηματίες (+Βίντεο)

Ο χαρακτήρας λειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς ήταν ως θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. του ΕΒΕ, μόνο που έλειπε ο εισηγητής Αποστόλης Κηρύκος, αφού ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης του είχαν αποχωρήσει.

Δραστηριοποιείται κατά της δημιουργίας "hot spot" στη ΒΙ.ΠΕ. το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την πλήρη αντίθεση του στην δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών, εξέφρασε το ΕΒΕ Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης (26/11) και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ