.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Παραπέμπεται στο μέλλον η διάλυση του ΔΟΠΑΚ (+Φώτο)

Στην επόμενη διοίκηση του Δήμου παραπέμπεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η υλοποίηση ή όχι της απόφασης, της προηγούμενης Διοίκησης, για διάλυση του ΔΟΠΑΚ και την ταυτόχρονη μεταφορά του προσωπικού και των υπηρεσιών στο Δήμο.

Συνταγματική αναθέωρηση: Αποσύνδεση της εκλογής Π.τ.Δ. από πρόωρη διάλυση της Βουλής

Το «πράσινο φως» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με αποσύνδεση από την πρόωρη διάλυση της Βουλής έδωσαν 221 βουλευτές στην πρώτη ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Με την Κατερίνα Ντούσκα η Ελλάδα στo διαγωνισμό της Eurovision

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε και επίσημα γνωστό πως η Κατερίνα Ντούσκα (ή κατά κόσμον Katerine Duska) θα είναι η ερμηνεύτρια που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 18 Μαΐου 2019.

Διήμερο σεμινάριο χάλκινων πνευστών στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

Διήμερο σεμινάριο χάλκινων πνευστών με τον διακεκριμένο σολίστα και παιδαγωγό Γεράσιμο Ιωαννίδη έπειτα από πρόσκληση του καθηγητή της σχολής τρομπέτας του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας Γρηγόρη Κεφσερίδη, διοργανώνει το Δ.Ω.Κ., στην αίθουσα εκδηλώσεών του το Σάββατο 16/2 και ώρα 15.00 μ.μ. και την Κυριακή 17/2 στις 11.00 π.μ

Φ. Αλεξάκος στο Δ.Σ.: Ξεκινά η ανάπλαση το πεζοδρόμου της κεντρικής πλατείας (+Βίντεο)

Την προσεχή εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης του πεζοδρόμου της κεντρικής πλατείας, που οριοθετείται από τα δύο παρτέρια μεταξύ των υποκαταστημάτων των τραπεζών (Εθνική και Alpha) και μεταξύ των πεζοδρόμων Πλαστήρα και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Προς δημοπράτηση το έργο προμήθειας εξοπλισμού εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας για τα παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Με νέο εξοπλισμό εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας χρηματοδοτεί τα παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας για 5.000 ανέργους, πρώην αυτοαπασχολουμένους

Ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11η πρωινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ