.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Μελισσοχωρίου για το θάνατο του Ιωάννη Ζήση Παππά

Ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Ζήση Παππά, πρόεδρο της Δόξας Παλιουρίου που έφυγε σήμερα αιφνίδια από τη ζωή.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Απόλλων Μακρυχωρίου - Ολυμπιακός Βόλου (0-1)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (24/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου από τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Κυριακή 24/2 και ώρα 21.15: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/2) η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας και με ώρα αναφοράς 19:30.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης" έκοψε την πίτα του και βράβευσε τον Γ. Μάλλιο

Μέσα σε ένα όμορφο <<οικογενειακό >> περιβάλλον έκοψε την Βασιλόπιτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου ΄΄Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, χθές 23 Φεβρουαρίου στο κατάστημα -Αναψυκτήριο-ψησταριά ΄΄ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ,, στο Μαυρομμάτι.

Κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας τη Δευτέρα (25/2) στο Δήμο Λ. Πλαστήρα και στα ορεινά του Δ. Μουζακίου

Με αποφάσεις των Δημάρχων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Δημ. Τσιαντή και Μουζακίου Γ. Κωτσού κλειστά θα παραμείνουν λόγω των χιονοπτώσεων τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τη Δευτέρα (25/2) σε:

Κυριακή 24/2 ώρα 18.30: Που υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και που απαιτούνται αλυσίδες σε όλη τη χώρα

Διακοπές στην κυκλοφορία οχημάτων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στους δρόμους σε πολλές περιοχές της χώρας έφερε η κακοκαιρία "Ωκεανίς".

Μοχ. Νταράουσε στο KarditsaLive.Net: "Η παραγωγή ποιοτικού βαμβακιού από ισχυρές ομάδες παραγωγών το μυστικό της επιτυχίας στις διεθνείς αγορές"

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η βαμβακοκαλλιέργεια στη χώρα μας, αλλά και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν παραγωγοί και εκκοκκιστικές επιχειρήσεις για την ανάκαμψη του ελληνικού βαμβακιού στις διεθνείς αγορές, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο KarditsaLive.Net ο Προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Δρ. Μοχάμεντ Νταράουσε.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ