.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019

"Πράσινο" από τη Βουλή για την είσοδο της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ

Με 153 "ναι" μετά από ονομαστική ψηφοφορία πέρασε από τη Βουλή το βράδυ της Παρασκευής (8/2) το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

Άσκηση με σενάριο διάσωσης από χιονοστιβάδα την Κυριακή (10/2) στον Κίσσαβο

Μεγάλη άσκηση με τη συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με σενάριο έρευνας και διάσωσης σε καιρικές συνθήκες χιονοστοιβάδας,διεξάγεται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στον Κίσσαβο.

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: Επίσκεψη Β. Μπούτα στο μπλόκο της Νίκαιας (+Φώτο)

Το απόγευμα της Παρασκευής 8/2, στο μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκε o Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ο οποίος είναι σε ανάρρωση μετά τον πολύ βαρύ τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε με το τρακτέρ του την ώρα της δουλειάς.

Σύλληψη 41χρονου στο Βόλο για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή (8/2) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατατέθηκε η διαγραφή Παπαχριστόπουλου – Χωρίς Κ.Ο. οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το τέλος της παρέμβασής του στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, κατέθεσε την διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ. 

Στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών κλειστού στίβου ο Θανάσης Καμπίτσας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (Α/Γ) προκρίθηκε και θα συμμετάσχει ο διαχρονικός αθλητής του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Καρδίτσας Θανάσης Καμπίτσας.

Χρ. Κατσαβριά: «Η ελληνική γλώσσα είναι ψυχή, η ψυχή του πολιτισμού»

Σε μια ειδική εκδήλωση για την 9η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, η Βουλή των Ελλήνων και η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, παρουσίασαν το Λεύκωμα με τα 42 παραμύθια που συμμετείχαν στο διαγωνισμό συγγραφής μικρής ιστορίας για παιδιά και νέους 8-16 ετών, σχολείων του εξωτερικού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ