.
.

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019

Ευρωκοινοβούλιο: Τέλος στην αλλαγή ώρας το 2021;

Mε 23 ψήφους υπέρ και 11 κατά, η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 πρέπει να σταματήσει η αλλαγή ώρας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Καρδίτσα: Στις 13 Μαρτίου μεταφέρθηκε το συλλαλητήριο για τις ελλείψεις στο χώρο της υγείας

Οι φορείς της Καρδίτσας που δραστηριοποιήθηκαν για τις ελλείψεις στον χώρο της υγείας στο νομό μας, ανακοινώνουν ότι δε θα γίνει η κινητοποίηση της Τετάρτης 6 Μάρτη αφού όπως ενημερώθηκαν δεν θα έρθει ο υπουργός υγείας στην πόλη μας και γενκά στην Θεσσαλία.

"Έφυγε" νωρίς ο "Ντίλαν" από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Ο Λουκ Πέρι, ένα από τα εφηβικά είδωλα της δεκαετίας του 1990, ο οποίος υπήρξε ο αντισυμβατικός «Ντίλαν» στο σίριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210), άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, χτυπημένος από βαρύτατο εγκεφαλικό.

Φάνης Στάθης: "Και ο Γιάννης Γκέκας μαζί μας στη «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου!"

«Ένας εκπαιδευτικός που πέρασε από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, διετέλεσε μαλιστα προϊστάμενος Α/θμιας εκπ/σης, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρ. αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δ.Σ. συντάσσεται μαζί μας, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον συνδυασμό μας.

Ανακοινώθηκαν οι τακτικές κρίσεις Συνταγματαρχών, Ταξιάρχων και Υποστρατήγων Σωμάτων και οι έκτακτες ταξιάρχων Όπλων

Ανακοινώθηκαν σήμερα 4 Μαρτίου από το Γ.Ε.Σ. οι Τακτικές Κρίσεις Υποστρατήγων Σωμάτων, Ταξιάρχων Σωμάτων, Συνταγματαρχών Σωμάτων και οι έκτακτες κρίσεις Ταξιάρχων Όπλων.

Πιστώθηκαν, συνδεδεμένες για 7 προϊόντα και υπόλοιπα ενιαίας, ύψους 63,6 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 ξεκίνησε η πίστωση των λογαριασμών χιλιάδων δικαιούχων παραγωγών με τα ποσά που αντιστοιχούν στις συνδεδεμένες του 2018, για τα όσπρια προς ανθρώπινη κατανάλωση, τα πρωτεϊνούχα καρποδοτικά ψυχανθή, τα πρωτεϊνούχα σανοδοτικά ψυχανθή, τους καρπούς με κέλυφος, τα μήλα, τα σπαράγγια και το σκληρό σιτάρι.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για την ετήσια χοροεσπερίδα

Κάθε επιλογή κρίνεται από το αποτέλεσμα, λέει ο σοφός λαός μας και η επιλογή να διοργανωθεί κοινή ετήσια χοροεσπερίδα όλων των αστυνομικών του Νομού μας ως μια μεγάλη οικογένεια,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ