.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Παράταση τουλάχιστον μιας αγωνιστικής περιόδου στη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ζητά με ανακοίνωσή του από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

7o Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης: 12-16 Μαρτίου σε Καρδίτσα και Λάρισα

Κάθε χρόνο, κοντά στις 21 Μαρτίου, γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα ποίησης, το λογοτεχνικό περιοδικό Θράκα, με έδρα τη Λάρισα, διοργανώνει το Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης (φέτος, το 7ο).

Λάρισα: Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή νέου πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου στην οδό Ιουστινιανού

Ένα νέο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο αναμένεται να αποκτήσει η πόλη της Λάρισας μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού να υπογράψει την ένταξη του έργου «Δημιουργία εκτεταμένου δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατικών διαδρομών (Οδός Ιουστινιανού)» στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και με προϋπολογισμό 1,7 εκατ. ευρώ.

Ανακοίνωση για την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από τους συλλόγους γυναικών Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) στέλνουν μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης, μπροστά στην 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε όλες τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες.

Επιτυχίες των αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Κατηγοριών Β.Ελλάδας

Το τριήμερο 22-23-24 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών Βορείου Ελλάδας Κλασικής Κολύμβησης με τη συμμετοχή 682 κολυμβητών-τριών από 59 συλλόγους,

Επιτυχίες των αθλητών της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Κατηγοριών Β.Ελλάδας

Στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Κατηγοριών Βορείου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν για ακόμη μία χρονιά η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός.

Σύρραξη με νεκρό και τραυματίες στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ξέσπασε σύρραξη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και 7 τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ