.
.
.
.
.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

Παν. Χαρίτος: "Όχι στην επιλογή των αγράμματων τσιγγανοπατέρων από τους πολιτικούς άρχοντες"

Πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικοί άρχοντες σε αυτή τη χώρα να συνεργαστούν με τους Τσιγγανό – πατέρες, πρέπει να σταματήσουν να επιλέγουν υποψηφίους Ρομά διεφθαρμένους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για την εργατική Πρωτομαγιά

Ανήμερα της εορτής της εργατικής πρωτομαγιάς, αξίζει να θυμηθούμε ότι η 1η Μαΐου, είναι η ημέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου ενωμένοι, τιμούν τους νεκρούς στις τάξεις τους.

Νέα Πορεία: «Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Χρυσούλας Παναγή»

«Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας την Χρυσούλα Παναγή από τον Άγιο Ακάκιο, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Ιθώμης. Χρυσούλα καλή επιτυχία!» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

Απόσυρση του συνδυασμού "Δίπλα στους πολίτες" του Ευριπίδη Τσιρογιάννη από τις εκλογές στο Δήμο Μουζακίου

«Λευτεριά θα πει δύναμη. Οι λαοί πιστεύουνε πιότερο τ’ αυτιά τους παρά τα μάτια τους. Πιότερο το Μύθο παρά τα γεγονότα. Πιότερο τη φαντασία τους παρά την κρίση τους» Κ. ΒΑΡΝΑΛΗΣ

Κάλεσμα για την Πρωτομαγιά από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας εκπαίδευσης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνει το Ν.Τ.της ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά.

Οι απόφοιτοι του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας αντάμωσαν ξανά μετά από 29 χρόνια! (+Φώτο +Βίντεο)

Πέρασαν 29 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν ως μαθητές σε αυλή σχολείου αλλά την Τρίτη του Πάσχα ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα για τους αποφοίτους της χρονιάς 1989-1990 του 4ου Λυκείου Καρδίτσας.

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά από την ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Η 1η Μαΐου έχει διαχρονικά ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για το εργατικό κίνημα. Συμβολίζει τον αγώνα των παν-εργατών για τη διεκδίκηση, κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους που συχνά καταστρατηγούνται.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ