.
.
.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (31/1)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο σωματεία, ένας προπονητής και ένας παράγοντας περιλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (31/1).

Η ΕΠΟ με απόφασή της υποχρεώνει τις νέες ΠΑΕ να πληρώσουν το 50% των οφειλών των παλιών

Με απόφασή της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ζητείται από τις νέες ΠΑΕ που έχουν ξανασυσταθεί, μετά από υποβιβασμό να πληρώσουν σε ποσοστό του 50% των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ.

Σ. Αντωνίου: Παλαιωμένος ο στόλος οχημάτων του Δήμου, δυσβάστακτο το κόστος συντήρησης

Προσπάθεια να περιοριστεί το κόστος συντήρησης των οχημάτων που βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου, με ταυτόχρονη αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, για τις οποίες αυτά χρησιμοποιούνται έχει ξεκινήσει από την Διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 64χρονη

Μια γυναίκα ηλικίας 64 χρόνων άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 9 το πρωί, λίγο πριν από την αερογέφυρα του Κορδελιού στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

"Η επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου για το μικρό υδροηλεκτρικό «Μελίσσι» Οξυάς"

Επεισοδιακή  η προχθεσινή, από 29-1-2020, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μουζακίου. Και πέρα από τα άλλα ζητήματα, που ήδη δημοσιοποιήθηκαν, ήταν επεισοδιακή και για ένα ακόμα λόγο και συγκεκριμένα για όσα διαδραματίστηκαν με αφορμή το 14ο θέμα αυτής περί «συζήτησης και λήψης απόφασης σχετικά με την έγγραφη συμφωνία μεταξύ Δήμου Μουζακίου  - ΑΡΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ», που αφορά την κατασκευή και λειτουργία μικρού υδροηλεκτρικού στη θέση «Μελίσσι» Οξυάς.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ