.
.
.
.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

20% κάτω η φετινή βαμβακοπαραγωγή σε όλη τη χώρα λόγω «Ιανού» - Επηρεάστηκε και η ποιότητα στα εναπομείναντα

Απογοήτευση και μεγάλος προβληματισμός για το άμεσο μέλλον επικρατεί στις τάξεις των αγροτών του νομού Καρδίτσας, καθώς η φετινή σοδειά έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές από τον «Ιανό» και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο τι μέλλει γενέσθαι με τις αποζημιώσεις.

Δευτέρα (19/10) β': Νέα αποφάση για εφάπαξ ενίσχυση (8.000€) σε πληγείσες επιχειρήσεις από τον "Ιανό" - Συνολικά 13 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη της παράκαμψης Γιάννουλης

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την εκπόνηση της «Μελέτης στην Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης. Τμήμα Λάρισα - Γιάννουλη», προϋπολογισμού 898.704,05 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι διαιτητές των αγώνων της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών(Ανδρέας Γεωργίου)

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας(19/10) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ οι διαιτητές των αγώνων της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών(Ανδρέας Γεωργίου) που θα διεξαχθεί το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου.

Αίτημα της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Καρδίτσας προς την 5η ΥΠΕ για εμβολιασμούς στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός»

Με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή μας, οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για την υγεία τους.

"Πράσινο φως" για τη μερική επιστροφή φιλάθλων στα Ελληνικά γήπεδα - Με κόσμο τα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Η Κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα για το Πρωτάθλημα Super League 1, καθώς και τους αγώνες των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, κατόπιν έγκρισης της UEFA και με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

Ανοίγει την Τρίτη 20/10 το helpdesk για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ"

Ανοίγει αύριο, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, η ειδική γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών (helpdesk) για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ", με στόχο την καλύτερη ενημέρωση προετοιμασία των ενδιαφερόμενων, σε συνέχεια και της προδημοσίευσης των βασικών σημείων του Οδηγού του προγράμματος την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ