.
.
.
.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Σε προληπτική καραντίνα ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ν. Καραγιάννης λόγω κρούσματος Covid-19 σε μέλος της οικογένειάς του

Σε προληπτική καραντίνα από το βράδυ της Πέμπτης (29/10) ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καραγιάννης και η οικογένειά του καθώς όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μέλος της οικογένειάς του βρέθηκε θετικό στον Covid-19.

Πέμπτη (29/10): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 32 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Αποζημίωση ΕΛΓΑ για "Ιανό": Περί τα 17,5 εκατ. ευρώ αφορούν δικαιούχους στην Π.Ε. Καρδίτσας

Σε δικαιούχους της Π.Ε. Καρδίτσας κατά τα δύο τρίτα θα κατευθυνθούν τα χρήματα της προκαταβολής αποζημιώσεων που ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ για αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

31 νέα έργα σε Τρίκαλα, Λάρισα και Μαγνησία εντάχθηκαν στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας για αποκαταστάσεις από τον "Ιανό"

Συνολικά 31 νέα έργα, προϋπολογισμού 3,7 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Οι περιοχές που ανεβαίνουν επίπεδο στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς ενημερώνοντας επίσημα για την αλλαγή στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 12 νέοι θάνατοι και 1211 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Πέμπτη 29/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ