.
.
.
.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Πρωτοβουλία Αργιθεατών: Ενημερωτικό δελτίο – ανακοίνωση προς όλους τους Αργιθεάτες

Η συλλογή υπογραφών με βάση το Ψήφισμα Εναντίωσης Αργιθεατών συνεχίζεται, καθώς και η προσπάθεια ενημέρωσης όλων των Αργιθεατών, για την επιχειρούμενη εγκατάσταση αιολικών στην περιοχή μας και στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων.

Για διάθεση επιπλέον σχολικών γευμάτων θα αποφασίσει η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Την διάθεση των επιπλέον γευμάτων σε σχολεία Δήμου που δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα σίτισης, θα κληθεί να αποφασίσει εντός των ημερών η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 9 νέοι θάνατοι και 1678 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 1/11) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής  1 Νοεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Ούτε ένας εργαζόμενος και μικρός επαγγελματίας στην εστίαση, χωρίς εισόδημα, όσο διαρκεί το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων"

Η κυβέρνηση αντί να πάρει πραγματικά μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, με την πραγματοποίηση μαζικών και επαναλαμβανόμενων δωρεάν τέστ για τον covid 19 στα καταστήματα εστίασης, στους άλλους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στους χώρους άθλησης, στις δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων, μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας,

448 αλλοδαποί διαμένουν στην Καρδίτσα με το «ΕΣΤΙΑ» - Μεγάλο ενδιαφέρον από Μ.Κ.Ο. για ενοικίαση σπιτιών που όμως δεν διατίθενται!

Η Καρδίτσα δοκιμάστηκε σκληρά από τον μεσογειακό τυφώνα «Ιανό» και οι κάτοικοί της αγωνίζονται καθημερινά να επαναφέρουν στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή τους την κανονικότητα.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου: 3 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 88 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (1/11) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 91 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Δημ. Παπακώστας: "Νέα μέτρα καραντίνας: Σαν του... Ξέρξη το μαστίγωμα του... Βόσπορου!"

Ζούμε συνθήκες πολέμου με αόρατο εχθρό....

|. Το δεύτερο κύμα του covid19( της Πανδημίας) αποδεικνύεται πιο επιθετικό ,πιο επικίνδυνο και υπερμεταδοτικό....o ιός μεταλλάσσεται και ...κτυπά ύπουλα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ