.
.
.
.

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Κ. Γκαβογιάννης: "Δεύτερη ευκαιρία σε όλους, ειδικά στην Καρδίτσα"

Πέρασαν 11 βασανιστικά χρόνια από το 2009, όταν ο Γεώργιος Παπανδρέου είπε την μεγάλη φράση «λεφτά υπάρχουν» και κέρδισε τις εκλογές. Ήταν όντως μεγάλη, διότι τάραξε όλο τον επαγγελματικό τομέα και έφερε τα πάνω κάτω με το πρώτο μνημόνιο.

Χωρίς δράσεις και με λιτό στολισμό ο φετινός Χριστουγεννιάτικος εορτασμός στην Καρδίτσα λόγω πανδημίας (+Φώτο)

Ένα μήνα περίπου πριν τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Καρδίτσας ξεκίνησε τις εργασίες εορταστικού στολισμού της πόλης μέσα σε βαρύ κλίμα βέβαια λόγω της μένουσας πανδημίας του COVID-19 και του lockdown που εφαρμόζεται.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου: 45 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 193 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα  2.311 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Σε κάμψη ο καταρροϊκός πυρετός στην Π.Ε. Καρδίτσας - Αίρονται τα αυξημένα μέτρα στις 26 Νοεμβρίου

Η εικόνα του καταρροϊκού πυρετού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη και εφόσον δεν προκύψει κάποιο κρούσμα τις επόμενες ημέρες, στις 26 Νοεμβρίου θα αρθούν οι ζώνες ελέγχου και τα περιοριστικά μέτρα στην μετακίνηση που τις συνοδεύουν.

Προχωρά η υπόθεση κοντέινερ για τους αστέγους του Δ. Μουζακίου - Σε αναμονή στον Δ. Παλαμά

Σύντομα, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, θα ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Μουζακίου για χορήγηση κοντέινερ προκειμένου να στεγαστούν οι 16 οικογένειες που έχασαν το σπίτι τους λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.

Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Λαγκαδά

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε ηλικιωμένος στο νοσοκομείο από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, η οποία κάηκε ολοσχερώς παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Αλκ. Κολοκύθα: Το σχέδιο "Δάρδανος" για την αντιμετώπιση των πλημμυρών, οι καθυστερήσεις και τα ψέματα του Δημάρχου Καρδίτσας

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων αναγκών και άμεσης-βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» .

Δημοπρατούνται δύο οδικά έργα για ασφαλτοστρώσεις στην Π.Ε. Τρικάλων

Εργασίες οδικής ασφάλειας ύψους 1.000.000 ευρώ στο δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων δρομολογούνται το επόμενο διάστημα μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας που έδωσε έδωσε το πράσινο φως για τη δημοπράτηση δύο έργων.

Δημοπρατείται η μελέτη της επαρχιακής οδού Καρδίτσα - Ρεντίνα στο τμήμα από Ζαΐμι μέχρι Κέδρο

Με την προσθήκη τεσσάρων νέων κυκλικών κόμβων και αναβαθμισμένο κύριο και παράπλευρο οδικό δίκτυο δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη της επαρχιακής οδού Καρδίτσας -Ρεντίνας στο τμήμα από Ζαίμι μέχρι Κέδρο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ