.
.
.
.

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020

Κ. Γκαβογιάννης: "Αλήθειες και συμπεράσματα"

Από την πρόσφατη συνέντευξη που δόθηκε για την πλημμύρα στην Καρδίτσα γεννιούνται απορίες, ταυτόχρονα όμως εξάγονται και συμπεράσματα που όχι απλώς προκύπτουν από τα όσα ακούστηκαν, αλλά ειπώθηκαν ευθέως στη διάρκεια της συνέντευξης.

Σεισμός στη Σάμο: Aνύψωση του νησιού κατά 18 - 25 εκατοστά

Ανύψωση τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα του νησιού της Σάμου, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στο νησί, το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου κατέγραψε έρευνα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον Ευθύμη Λέκκα.

Δυσάρεστα τα μηνύματα για το Καρδιτσιώτικο βαμβάκι λόγω «Ιανού» - Η πορεία της πανδημίας κρίνει τις αποφάσεις για δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις!!!

Η φετινή χρονιά έχει χαθεί οριστικά για τους περισσότερους βαμβακοπαραγωγούς του Ν. Καρδίτσας λόγω του «Ιανού» ο οποίος χτύπησε αλύπητα τις τοπικές καλλιέργειες.

Λουστράρεται το παρκέ στο παλαιό κλειστό της Καρδίτσας

Στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παλαιό κλειστό της Καρδίτσας, κατά την διάρκεια της φιλοξενίας κατοίκων του οικισμού «Μαύρικα», τις ημέρες αμέσως μετά την πλημμύρα.

Βόλος: Εννέα κρούσματα κορονοϊού σε βαριά ασθενείς σε κλειστή μονάδα υγείας - Μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο

Μεγάλη κινητοποίηση στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου υποδέχονται από σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταφορά, εννέα ασθενών από κλειστή μονάδα υγείας του Βόλου.

Χαλκιδική: Νεκρός ο δύτης που αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης (3/11)

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου δύτη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης 3 Νοεμβρίου στην περιοχή του Πόρτο Βαλίτσα, στον Τορωναίο Κόλπο της Χαλκιδικής.

Διευκρινιστικές οδηγίες από τη Γ.Γ.Α για την άθληση στις περιοχές με περιοριστικά μέτρα

Εκ μέρους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διευκρινίζονται τα εξής σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα για την άθληση που ισχύουν, ανά περιοχή:

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και φρεατίων στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας –Σποράδων

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και φρεατίων σε σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ