.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Αφαίρεση βαθμών για πλαστοπροσωπία από τον Ενιππέα αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ

Οκτώ ποδοσφαιριστές, ένα σωματείο και ένας προπονητής περιλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/2).

Συνελήφθη 42χρονος στην Καρδίτσα για περίπου 3.000 κροτίδες που είχε προς πώληση σε αποθήκη του

Συνελήφθη, σήμερα Παρασκευή (21/2) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Για τις "πρώτες βοήθειες" ενημερώθηκαν οι εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας με τη συνδρομή του Ε.Ε.Σ.

Την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Καρδίτσας καθώς και οι καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αλλιώτικη ενημερωτική εκδήλωση.

Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου

Ένα σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της Π.Ε. Τρικάλων επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό της Αγιάς Παρασκευής Φλαμουλίου όπου το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οικοδομήματος, στο κέντρο του οικισμού Φλαμουλίου Τρικάλων.

Ενημερωτικό του ΤΟΕΒ Ταυρωπού για τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (21/2)

Η δημιουργία κλειστών δικτύων άρδευσης, που αποτελούν προϋπόθεση για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής αλλά και για το μέλλον της περιοχής, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον ΤΟΕΒ Ταυρωπού», τόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Μαρκινός στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Παν. Νάνος: "Εθνικό Σχέδιο Ενέργειας, για να γίνουν οι Α.Π.Ε. πηγή Ανάπτυξης και όχι η αιτία καταστροφής του Περιβάλλοντος"

Παρέμβαση στη χθεσινή ενημερωτική συζήτηση που έγινε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έκανε ο δήμαρχος Πλαστήρα όπου θέμα της σύσκεψης ήταν οι Ενεργειακές Κοινότητες και ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης.

Αποστολή: Δωρεάν τεστ μνήμης στο Π.Ι. Μαραθέας την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Τ.Κ. Μαραθέας, στα πλαίσια «ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού» θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Ιατρείο της Μαραθέας, τη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου από τις 10:00 π.μ. όπου και θα χορηγηθούν δωρεάν test μνήμης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ