.
.
.
.

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Συντακτών της Ελληνικής Περιφέρειας για λογοκρισία στην ΕΡΤ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Συντακτών της Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΣΠΗΤ) παρακολουθούν με έκδηλη ανησυχία και αγανάκτηση, φαινόμενα που ομοιάζουν με πράξεις προληπτικής λογοκρισίας και τις τελευταίες ώρες λαμβάνουν χώρα στην ΕΡΤ.

Αποφάσεις του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας

Σε έγκριση των εκδηλώσεων Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας στον Παλαμά και στις κοινότητές του προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά.

Σύσκεψη της Ομάδας Γυναικών Ταμασίου με αγροτικούς συλλόγους

Μετά από κάλεσμα της Ομάδας Γυναικών Ταμασίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φλεβάρη στο Λεοντάρι σύσκεψη με τους αγροτικούς συλλόγους Γραμματικού και Λεονταρίου, προκειμένου να συντονίσουμε την δράση μας με βάση τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγροτική οικογένεια και ειδικότερα η γυναίκα αγρότισσα.

Στο Πανεπιστημιακό μεταφέρθηκε νεαρή φοιτήτρια από την Καρδίτσα "ύποπτη" για Κορονοϊό

Στο νοσοκομείο αναφοράς της 5ης υγειονομικής Περιφέρειας που είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε νεαρή φοιτήτρια που σπουδάζει στην Καρδίτσα.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Μπ. Παπαδόπουλου κατά της απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με τo φωτισμό "Led"

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας κ. Ν. Ντίτορα στην προσφυγή που κατέθεσε (στις 29/1) ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σοφάδων κ. Μπ. Παπαδόπουλος σχετικά με την απόφαση 1/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ