.
.
.
.

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020

Λία Ρογγανάκη: "Το ταξίδι της ψυχής και του σώματος - 4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου"

Ακούς την διάγνωση και νιώθεις να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου, δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό. Γιατί σε μένα. Νοιώθεις μουδιασμένος, φοβισμένος, θυμωμένος.

Φεύγουν την Τρίτη (4/2) οι Καρδιτσιώτες αγρότες από το μπλόκο του «Δέλτα» - Σύσκεψη αποτίμησης των κινητοποιήσεων στον Παλαμά

Τη διάλυση του μπλόκου στο «Δέλτα» Καρδίτσας αποφάσισαν οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (Ε.Ο.Α.Σ.Κ.) σε νέα συγκέντρωση ενημέρωσης για την πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων που έγινε σήμερα (Δευτέρα 3/2) το βράδυ.

Ανακοίνωση της Αναγέννησης για την προσθήκη του Αλέξανδρου Αρχοντή

Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, είναι πλέον για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020, ο μέχρι πρότινος κεντρικός αμυντικός του Α.Ο. Σελλάνων, Αλέξανδρος Αρχοντής.

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα Δασκαλάκη και Κωνσταντίνου Σκούμα, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους 22 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -2- Ειδικών Καθηκόντων).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ