.
.
.
.

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020

Προ της δημοπράτησης η διαμόρφωση του χώρου 18 παιδικών χαρών σε κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας

Στη διαμόρφωση 18 παιδικών χαρών σε Τοπικές Κοινότητες θα προχωρήσει ο Δήμος Καρδίτσας από τον Σεπτέμβριο, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου, που ξεκινούν σύντομα και θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Την απόφαση πρόσληψης των 30 επιτυχόντων συμβασιούχων στην καθαριότητα του Γ.Ν. Καρδίτσας υπέγραψε ο Διοικητής

Τις αποφάσεις για την πρόσληψη µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου  6 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με 5θήµερη 8ωρη απασχόληση καθώς και 24 ατόµων ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με 5θήμερα 4ωρη απασχόληση, υπέγραψε σήμερα (5/2) ο Διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας Δημ. Κεχαγιάς.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας έκοψε την πίτα του

Με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιου Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς μας Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Καρδίτσας.

Κρούσμα Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων σε περιοχή των Σερρών - Ποιες απαγορεύσεις τίθενται σε ισχύ άμεσα

Την ύπαρξη κρούσματος Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων σε μικρή οικόσιτη χοιροτροφική εκμετάλλευση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, επιβεβαίωσε το Τμήμα Μοριακής Διαγνωστικής Αφθώδους Πυρετού, Ιολογικών, Ρικετσιακών και Εξωτικών Νοσημάτων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, της οποίας το εργαστήριο είναι Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς για τη διάγνωση της ΑΠΧ.

Κωνσταντινούπολη: Τρεις νεκροί και 179 τραυματίες σε αεροπορικό δυστύχημα (+Βίντεο)

Τουρκικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν 183 άνθρωποι έσπασε σε τρία κομμάτια όταν, ενώ είχε πίσω του ισχυρούς ανέμους, βγήκε από τον βρεγμένο και ολισθηρό διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gökçen, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι και δεκάδες άλλοι άνθρωποι να τραυματιστούν.

Συνάντηση του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου με το νέο Διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

Την Παρασκευή 31/01/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτριο Κεχαγιά, κατά την οποία του ευχηθήκαμε για το διορισμό και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ