.
.
.
.

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020

Ενέκρινε την εισήγηση και το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με την γνωστή μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/2) η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, ενόψει, της Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ το ερχόμενο Σάββατο.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΒΕ Καρδίτσας με τον Μάκη Βορίδη

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, είχαν την Πέμπτη (6/2) ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ.κ. Κώστας  Ζυγογιάννης και Γιώργος Παπαδημητρίου αντίστοιχα.

Πολάκης προς Κικίλια για τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ: "Βασίλη Κικίλια τον χαίρεσαι τον Άριστο!"

Με νέο δημοσίευμα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στρέφεται εκ νέου κατά του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη για το θέμα των μετακινήσεων εκτός έδρας παρουσιάζοντας επιπλέον έγγραφα για μετακινήσεις του ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων.

Προς δημοπράτηση το έργο της σύνδεσης του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού της Νέα Αγχίαλου με τον βιολογικό του Βόλου

Στη φάση της υλοποίησης εισέρχεται το έργο που αφορά τη σύνδεση του δικτυού αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού της Νέα Αγχίαλου με τον βιολογικό καθαρισμό του Βόλου, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου προϋπολογισμού 7.550.000 ευρώ.

Μπήκαν τα "θεμέλια" για τη σύσταση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Σάρκα και οστά λαμβάνει η συγκρότηση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, καθώς σήμερα Πέμπτη (6/2) στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη παρουσία όλων των "εμπλεκομένων" αποφασίστηκε ομοφώνως και υπεγράφη η κατάθεση σχετικού φακέλου για τη σύσταση και αναγνώριση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Ζημιές στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς προκάλεσε ο σεισμός των 4,7 Ρίχτερ

Προβλήματα τα οποία το μέγεθός τους θα πρέπει να εξακριβωθεί από ειδικούς άφησε πίσω του ο πρωινός σεισμός των 4,7 Ρίχτερ στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας στην Αργιθέα όπως διαπιστώθηκε κατά τις απογευματινές ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ