.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Δόθηκε 6η παράταση για την παράδοση του Διοικητηρίου Καρδίτσας - Ο ανάδοχος ζήτησε 10 μήνες

Σε έγκριση χορήγησης 6ης Παράτασης της Συνολικής Προθεσμίας Περαίωσης του Διοικητηρίου Καρδίτσας κατά τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι τις 30 Αυγούστου 2020, με αναθεώρηση, για το σύνολο των εργασιών (Οικοδομικές και Η/Μ εγκαταστάσεων) προχώρησε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε ο κ. Τσιαπλές) στις 30 Απριλίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τις εργασίες βελτίωσης του οδικού τμήματος από τη Ράξα προς τη Βασιλική επέβλεψε ο Κ. Αγοραστός

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες βελτίωσης του οδικού τμήματος από τη Ράξα προς τη Βασιλική στην Περιφερειακής Ενότητα Τρικάλων.

Συνάντηση Αγοραστού - Νούσιου - Σκάρλου: Σε τροχιά υλοποίησης τρία νέα οδικά έργα

Τρία νέα έργα οδικής ασφάλειας για την περιοχή του Δήμου Σοφάδων είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με το δήμαρχο Θάνο Σκάρλο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου.

Επιμήκυνση της διάρκειας των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ έως 30 Ιουνίου

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, με αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, ενημερώνει τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ότι παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2019 έως και την 30η Ιουνίου 2020.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης και της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2020

Μετά την σχετική τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1406/52601/4-5-2016 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 1291/2016), που υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μαυρουδή Βορίδη, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2020 ως την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020.

1,3 εκατ. ευρώ στους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας από την τακτική επιχορήγηση από το ΥΠ.ΕΣ. (ε' 2020)

Mε απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου κατανέμεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ποσό ύψους 106.536.079 €, το οποίο αποδίδεται ως πέμπτη (Ε’) τακτική επιχορήγηση έτους 2020 σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Έτσι θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες το Σαββατοκύριακο - Έλεγχοι σε Λάρισα και Λέσβο

Με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και την εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής των Λοιμοξιολόγων, αποφασίστηκε να ανοίξουν από το Σάββατο 16 Μαΐου οι 515 οργανωμένες παραλίες, περίκλειστες ή μη, της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ