.
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Σειρά επαφών με τους δημάρχους ξεκίνησε ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Καρδίτσας

Σειρά επαφών με τους δημάρχους του νομού Καρδίτσας ξεκίνησε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ, με την αρχή να γίνεται το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου, με τον δήμαρχο Αργιθέας κ. Στεργίου.

95 λάπτοπ και τάμπλετ σε Λύκεια και ΕΠΑΛ της Δ/νσης Δ.Ε. Καρδίτσας μέσω δωρεάς

95 ηλεκτρονικές συσκευές (λαπτοπ και τάμπλετ) θα λάβουν τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας μέσω δωρεάς που έκανε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 23 Απριλίου όμιλος με ηλεκτρονικά είδη.

Φωτεινή Καραΐσκου: "Αναξιόπιστες τακτικές ή κακός αντιγραφέας;;"

Με έκπληξη και συνάμα απορία για τις τακτικές της Δημοτικής Αρχής Παλαμά , διαβάσαμε σήμερα ανάρτηση στη διαδικτυακή σελίδα "karditsalive" για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών για τον καθαρισμό οικοπέδων τους.

Λία Ρογγανάκη: "Ο δικός μας γιατρός"

Ο «δικός μας» γιατρός, ο Οικογενειακός Ιατρός που γνωρίζει το ιστορικό της υγείας μας ,αλλά και των υπολοίπων μελών της οικογένειας (παιδιά, παππούδες).

Μπ. Παπαδόπουλος: «Εμπαίζουν ανέργους και Δήμους»

Απ’ τον Σεπτέμβριο του 2019 η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την πρόσληψη 36.500 θέσεων εργασίας οχτάμηνης διάρκειας στα πλαίσια νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Οι προβλεπόμενες θέσεις για φορείς του Ν. Καρδίτσας είναι 514.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Ε.Ο.Α.Σ.Κ.

Με θέματα τα προβλήματα που οξύνονται με την έναρξη της φετινής καλλιεργητικής περιόδου και τον προγραμματισμό των δράσεων για το επόμενο διάστημα, συνεδρίασε την Παρασκευή 15 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

"Χτύπησε" 40άρι ο υδράργυρος και τη Δευτέρα(18/5)

Στους 40C έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι της Δευτέρας 18/5, όπως φαίνεται στον πίνακα ο οποίος παρουσιάζει τους 8 σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας: "Συνέντευξη τύπου - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τρίτη 19 Μαΐου στις 13:00"

Συναδέλφισσες/οι

Υπουργείο Παιδείας και κυβέρνηση κλείνουν τ’ αυτιά στη φωνή των χιλιάδων δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διαδήλωσαν δυναμικά στις 13 Μαΐου

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ