.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

6.700 κεραυνοί καταγράφηκαν ως το απόγευμα της Πέμπτης

Σε επιβεβαίωση των προγνωστικών στοιχείων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σημαντικές και τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης 21/05 στα ηπειρωτικά και στα βόρεια κυρίως τμήματα του Αιγαίου.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: "Τα απρόσμενα ενίοτε παραμένουν τα καλύτερα!"

Τα απρόσμενα ενίοτε παραμένουν τα καλυτέρα και η τυχαία συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τη Διμοιρία Υποστήριξης Καρδίτσας, που βρίσκονταν στον ακριτικό Έβρο για τη φύλαξη των συνόρων μας, πριν λίγες ημέρες, προφανώς και θα μείνει χαραγμένη για αρκετό καιρό στη μνήμη των συναδέλφων μας.

"Όργωσε" τον ουρανό της Καρδίτσας το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) το αεροσκάφος αντιχαλαζικής προστασίας

"Όργωσε" τον ουρανό της Καρδίτσας το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαΐου το αεροσκάφος αντιχαλαζικής προστασίας στην προσπάθεια να αποφευχθούν φαινόμενα χαλαζόπτωσης σε καλλιέργειες.

Το Δήμο Σοφάδων έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης η κακοκαιρία - Πλημμύρες σε χωράφια και διακοπές ρεύματος (+Φώτο)

Τμήματα του Δήμου Σοφάδων δέχθηκαν τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού το απόγευμα της Πέμπτης (21/5), με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν καλλιέργειες ενώ αρκετές τοπικές κοινότητες αντιμετώπισαν και προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Συνάντηση του Γ. Κωτσού με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

«Με ένα πακέτο μέτρων «μαμούθ» ύψους 24 δις ευρώ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέκονται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο και του δίνουν μεγάλη ώθηση για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις σημαντικές συνέπειες της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Δήμος Καρδίτσας: Κατόπιν εξέτασης αιτήσεων ο επιπλέον χώρος σε επιχειρήσεις εστίασης

Οι καταστηματάρχες εστίασης που επιθυμούν επιπλέον χώρο για ανάρτηση τραπεζοκαθισμάτων, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο Δήμο Καρδίτσας, για να εξεταστεί κατά πόσο είναι εφικτό.

Χαρδαλιάς: Μόνο ένα τεστ ταξιδιώτη θετικό σε 21 πτήσεις από το εξωτερικό που έφθασαν Αθήνα

Το επόμενο στάδιο της άρσης των μέτρων βρίσκεται προ των πυλών, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ