.
.
.
.
.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

"Ανεκτίμητη η στήριξη του Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου στον αγώνα του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων"

Το Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλλων κ.κ. Τιμόθεο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων, αποτελούμενη από εκπροσώπους τους Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), του Συλλόγου νέων Νεοχωρίου Καρδίτσας και της Περιβαλλοντικής Κίνησης «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς».

Κ. Νούσιος: "Ασφαλής και υψηλών προδιαγραφών τουριστικός προορισμός η Π.Ε Καρδίτσας"

Στις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά μνημεία και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η Π.Ε Καρδίτσας αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ν. Δούκας στο KarditsaLive.Net:"Έτοιμο το έργο ψηφιακής αναμόρφωσης του ΕΛΓΑ – Στόχος μας οι βέλτιστες πρακτικές και όχι η ιδιωτικοποίηση!"

«Την πρόθεση της διοίκησης του ΕΛΓΑ να αναζητήσει την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στήριξης των αγροτών, μέσω όσο το δυνατόν περισσότερων νέων προγραμμάτων ασφάλισής τους και όχι να προωθήσει στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού» ξεκαθαρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στο KarditsaLive.Net ο Καρδιτσιώτης Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων κ. Νίκος Δούκας.

Προχωρά το έργο της κατασκευής αρδευτικής λιμνοδεξαμενής στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων

Την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Παλαιομονάστηρου» προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Θωμάς Μέλλος: Αθλητικές Κακώσεις. Τι είναι;

Η άσκηση αποτελεί σημαντική συμπληρωματική θεραπεία πολλών νοσημάτων. Συχνά όμως η μη «συνταγογράφησή της» όσον αφορά την ένταση, τη διάρκεια και τη συχνότητα της, την καθιστά από ευεργετική, ανεπαρκή και ενίοτε επικίνδυνη.

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων: Συνεχίζεται η απαξίωση της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας στην περιοχή μας

Δυστυχώς οι πρόσφατες εξελίξεις με αφορμή την πανδημία ήρθαν απλά να επιβεβαιώσουν την μεθοδική υπονόμευση του σιδηροδρόμου στη δυτική Θεσσαλία, υπονόμευση που διαρκεί δέκα και πλέον συνεχή χρόνια και που καμία δύναμη δεν φαίνεται πια ικανή να την αντιστρέψει.

Φθιώτιδα: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Μαρτίνο (+Φώτο +Βίντεο)

Με σύμμαχο τους ισχυρούς ανέμους η πυρκαγιά που ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής πλησίον του αυτοκινητοδρόμου Λαμίας - Αθηνών στο ύψος του Μαρτίνου, πέρασε στο βραχίονα των ανεμογεννητριών πάνω από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας.

Πρόσκληση για εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Καρδίτσας

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή́ τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του Εσπερινού Λυκείου Καρδίτσας για το σχολικό́ έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική́ διεύθυνση:https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ