.
.
.
.
.

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Καταστροφικό χαλάζι για περισσότερα από 3.000 στρέμματα στο Δήμο Παλαμά

Σφοδρή χαλαζόπτωση έφερε, σε περιοχές του Δήμου Παλαμά, το καιρικό ξέσπασμα τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου, που σε άλλες περιοχές του νομού εκδηλώθηκε με δυνατές ολιγόλεπτες μπόρες.

Κρήτη: 20χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Συναγερμός σήμερα (Σάββατο 6/6) νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστική, για έναν 20χρονο που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, στο νότο του Ν. Ηρακλείου, κοντά στην Μονή Οδηγήτριας.

Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη μέρα της 43ης αιμοδοσίας του Σ.Ε.Α. Παλαμά!

Άλλη μια αιμοδοσία με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 το πρωί στην πρώτη μέρα της 43ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α. Παλαμά.

Προχωρά η υπόθεση κατασκευής Αστυνομικού Μεγάρου στην Καρδίτσα

Ένα βήμα πιο πέρα πήγε σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net η υπόθεση κατασκευής Αστυνομικού Μεγάρου στην Καρδίτσα μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας στις 19 Φεβρουαρίου 2020 για παραχώρηση έκτασης απέναντι από το νοσοκομείο, στη θέση "Τσαπόχα'.

Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας η μελέτη για την παράκαμψη Τρικάλων από Μεγαλοχώρι έως Καλαμπάκα

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας εντάσσεται η χρηματοδότηση μελέτης, προϋπολογισμού 1.221.150,18 ευρώ για τη βελτίωση του τμήματος της παράκαμψης Τρικάλων από τον νέο κυκλικό κόμβο Μεγαλοχωρίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στο Δέλτα Καλαμπάκας, συνολικού μήκους 5,4 χλμ.

Π. Νάνος: Σε προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας οι κατασκηνώσεις Νεράιδας

Η πρόσφατη Κ.Υ.Α. για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος δεν βρήκε απροετοίμαστο το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, που διαχειρίζεται τις κατασκηνώσεις Νεράιδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ