.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Λαογραφικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς: "Απολογισμός Δ.Σ. Συλλόγου για την περίοδο 25/8/2019 έως 31/8/2020"

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν κατέστη δυνατή η προβλεπόμενη για το μήνα Αύγουστο ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Υπ.Α.Α.Τ.: Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων ενίσχυσης για τους αιγοπροβατοτρόφους

Σε λειτουργία τέθηκε από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου το σύστημα υποβολής αιτημάτων ενίσχυσης για τον τομέα της Αιγοπροβατοτροφίας, έπειτα από την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Περιοδεία στο Βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ

Επίσκεψη στο  βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα πραγματοποίησε κλιμάκιο  της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ με επικεφαλής την Χριστίνα Μπεκιάρη μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη.

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονου άνδρα στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου

Άκαρπες συνεχίζονται μέχρι τώρα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό ενός 48χρονου, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δαμασίου Τυρνάβου.

Εγκρίθηκε η λειτουργία 8 ολιγομελών τμημάτων σε σχολεία του ν. Καρδίτσας

Με απόφαση που υπογράφει η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου γνωστοποιήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση 8 ολιγομελών τμημάτων σε ΓΕΛ.

Υπ. Παιδείας: Από τις 8.15 οι μαθητές στα σχολεία την πρώτη ημέρα

Διευκρινιστικές οδηγίες για την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021 απέστειλε στα σχολεία σήμερα Παρασκευή (14/9) η Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Αναστασία Γκίκα σύμφωνα με τις οποίες η προσέλευση των μαθητών θα γίνει στις 8.15.

Έτσι θα γίνεται η διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού στα σχολεία

Η Βάνα Παπαευαγγέλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ μιλώντας στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, αναφέρθηκε στο πως θα γίνεται η διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων στα σχολεία.

Συνάντηση Ρεντζιά και Φασούλα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο

Την ευκαιρία να υποδεχθεί και να συνομιλήσει με καταξιωμένες αθλητικές προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ