.
.
.
.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (28/9 - 2/10) σε οδούς των Σοφάδων για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα οδών στην πόλη των Σοφάδων από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και ώρες 07.00 έως 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου.

Ο ν. Καρδίτσας αποκτά συντονιστικό κέντρο του Υπουργείου Υποδομών για την καταγραφή ζημιών

Από τη δεύτερη ημέρα που χτύπησε το nομό μας ο «Ιανός», το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απέστειλε δεκάδες στελέχη του μηχανικούς για να ξεκινήσουν την καταγραφή των καταστροφικών συνεπειών της θεομηνίας στην Καρδίτσα και σε όλους τους Δήμους.

Αστ. Βασιλάκος: "Γιατί κατέρρευσαν και πνίγηκαν....οι υποδομές του Μουζακίου;"

Αγαπητοί Συμπολίτες

Από το βράδυ της Παρασκευής τα τραγικά ανθρώπινα και περιβαλλοντικά γεγονότα του Μουζακίου όπως το «περίεργο και θλιβερό περιστατικό με τον άδικο χαμό της Συμπολίτισσάς μας»,

Η θέση του Βουλευτή Σπ. Λάππα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στο ν. Καρδίτσας μετά τις καταστροφές από τον «Ιανό»

Μέσω επιστολής τοποθετήθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Καρδίτσας σήμερα Σάββατο (26/9) ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Σπ. Λάππας και αφορούσε τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στον επιχειρηματικό κόσμο η πλημμύρα της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ