.
.
.
.
.

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» συγκέντρωσε 2 τόνους τρόφιμα για του πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «ο Άγιος Θωμάς» με έδρα το Μαραθώνα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Επιστολή του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου στον Πρωθυπουργό K. Μητσοτάκη για την καταστροφή της Καρδίτσας

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρα με κοινοποίηση προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους Βουλευτές της Καρδίτσας απέστειλε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ομάδα Γυναικών Ταμασίου: "Όλες στην γέφυρα της Κακάρας τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 11"

Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες (και παθόντες) μιας πλημμυρικής καταστροφής που συνέβηκε στην περιοχή μας. Πνίγηκαν άνθρωποι, χάθηκαν σπίτια, περιουσίες ανθρώπων που παλεύουν να βγάλουν το μεροκάματο.

Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων του νομού από την Ε.Ο.Α.Σ.Κ. και το Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας

Τα Δ.Σ της ΕΟΑΣΚ και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, καλούν σε σύσκεψη τους φορείς και τα σωματεία του νομού Καρδίτσας, καθώς και επιτροπές πληγέντων της πόλης και των χωριών, την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη στις 18:00 στο Αίθριο της δημοτικής αγοράς Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 3 νέοι θάνατοι και 218 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 27/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ