.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Π. Νάνος: Πρόταση στο Δ.Σ. για αρνητική γνωμοδότηση επί ΜΠΕ για τα αιολικά

Αρνητική γνωμοδότηση για τη νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Αιολικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στη θέση «Μίχος–Βοϊδολίβαδο–Απέλινα» των Δήμων Αγράφων, Καρδίτσας και Λ. Πλαστήρα θα εισηγηθεί στο αυριανό (12/1) δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Λ. Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος.

Κορονοϊός: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 μετά και την αύξηση στους επιδημιολογικούς δείκτες των τελευταίων επτά ημερών.

Σε επιφυλακή (και πάλι) ο νομός, λόγω των αυξημένων βροχοπτώσεων (+Φώτο +Βίντεο)

Οι έντονες βροχοπτώσεις, κυρίως στον ορεινό όγκο του νομού, από το πρωί της Δευτέρας (11/1) έχουν σημάνει συναγερμό και ταυτόχρονα έχουν ήδη καταγράψει σειρά προβλημάτων που, προς το παρόν μοιάζουν διαχειρίσιμα.

Αττική: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στον Άγιο Σώστη

Συναγερμός στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που άφησε πίσω ένα νεκρό και τρεις τραυματίες το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Ιανουαρίου, κοντά στην λεωφόρο Συγγρού και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Σώστη.

Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών - παράταση στο επίδομα θέρμανσης

Το Υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού, με μια σειρά μέτρων όπως η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 η μείωση ενοικίου και το «πάγωμα» επιταγών.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Καρδίτσας: Απάντηση στα σχέδια της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. για δοτούς «εκπροσώπους των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ν.Καρδίτσας συνεδρίασε εκτάκτως, την Κυριακή 10/01/2021, θέλοντας να εκφράσει την υποστήριξή του στις αποφάσεις της ΔΟΕ, για την υπεράσπιση του θεσμού του αιρετού, απέναντι στις εξελίξεις των διαδικασιών των ψευδοεκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2020.

Κορονοϊος-Αγορά εργασίας: Οι δεξιότητες που ζητούν περισσότερο οι εργοδότες σύμφωνα με ευρωπαϊκή έρευνα

Αντίκτυπο όχι μόνο στη ζήτηση εργαζομένων, αλλά και στις δεξιότητες που ψάχνουν για το προσωπικό τους οι εργοδότες στην Ευρώπη, φαίνεται πως έχει η πανδημία, όπως προκύπτει από ανάλυση του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (cedefop).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ