.
.
.
.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Δύσκολη νύχτα στην Αθαμανία Τρικάλων - Κατολισθαίνει πλαγιά βουνού (+Βίντεο)

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στο ορεινό χωριό Αθαμανία του Δήμου Πύλης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του trikalafocus, πολλά σπίτια απειλούνται από τα νερά του Μουτσιαρίτη ποταμού.

Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας: Προσοχή λόγω παγετού στις υδραυλικές εγκαταστάσεις τις επόμενες ημέρες

Λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών των επόμενων ημερών, το τμήμα Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μόνωση των υδρομετρητών των ακινήτων τους.

Συνεδρίασε εκτάκτως για το "Λέανδρο" το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καρδίτσας

Με στόχο την διαπίστωση της ετοιμότητας και της εφαρμογής των όσων αποφασίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΣΟΠΠ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος συγκάλεσε εκτάκτως το απόγευμα σε διαδικτυακή συνεδρίαση το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοίγει η αγορά από Δευτέρα 18/1 - Πως θα λειτουργούν τα καταστήματα

Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής(15/1) για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το άνοιγμα της αγοράς απο τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Κήρυξη της Π.Ε. Λέσβου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε κατάσταση πολιτική προστασίας - Παρατάθηκε η κήρυξη για περιοχές της Π.Ε. Χαλκιδικής

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν η Π.Ε. Λέσβου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης λόγω των καταστροφών που είχαμε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 12 & 13 Ιανουαρίου 2021 ενώ παρατάθηκε η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Μακρακώμης Φθιώτιδας, Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας, Σιθωνίας, Κασσάνδρας και Αριστοτέλη, της Π.Ε. Χαλκιδικής καθώς και της κοινότητας Κυπαρισσίας Μεσσηνίας μετά από σχετικές αποφάσεις του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/01): 34 νέοι θάνατοι και 610 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ