.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Καρδίτσας για το θάνατο του ιατρού Ευστ. Μπαθρέλλου

Δυστυχώς, μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας, έχασε την άνιση μάχη με τον κορωνοϊό, και έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας, ο Ευστάθιος Μπαθρέλος, Διευθυντής Παθολόγος της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/01): 20 νέοι θάνατοι και 510 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δήμος Σοφάδων: Με διευρυμένο ωράριο η δομή «Μείνε σπίτι και επικοινώνησε μαζί μας – Είμαστε δίπλα σου»

Ο Δήμος Σοφάδων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών που αφορούν στην  πρόληψη, την προστασία  και την αντιμετώπιση κινδύνων που τυχόν προκύψουν από παγετό καθώς και τους κανόνες  αυτοπροστασίας σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί στους Καρδιτσιώτες ηλικιωμένους άνω των 85 ετών!

Ξεκίνησε σήμερα (Σάββατο 16/1) από τις 8 το πρωί, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, ο εμβολιασμός των πρώτων 100 Καρδιτσιωτών ηλικιωμένων άνω των 85 ετών, με βάση και τον σχετικό προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για το Νομό μας.

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος της Φθιώτιδας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας αίρεται η προσωρινής επιβολής του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου

Ανακοίνωση του Δήμου Σοφάδων για τα σημεία προμήθειας αλατιού

Ο Δήμος Σοφάδων  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και προβλέπονται για τις επόμενες μέρες,  δίνει τη δυνατότητα δωρεάν προμήθειας αλατιού το οποίο είναι διαθέσιμο για τους κατοίκους της πόλης και των κοινοτήτων σε περίπτωση παγετού.

ΔΕΥΑ Σοφάδων: Ιδιαίτερη προσοχή στις παροχές ύδρευσης – Σε 24ωρη επιφυλακή λόγω χαμηλών θερμοκρασιών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν η Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων επισημαίνει στους καταναλωτές να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις παροχές ύδρευσης των οικιών τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ