.
.
.
.

Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021

Με "αστεράκια" η (μερική) επικύρωση από την Αποκεντρωμένη του προϋπολογισμού και του Ο.Π.Δ. για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε μερική επικύρωση της 120 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, περί έγκρισης προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2021 προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας στις 29 Δεκεμβρίου 2020 ζητώντας να γίνει επανυποβολή του Πίνακα Οικονομικής Στοχοθεσίας οικ. έτους 2021 έως 10 Ιανουαρίου 2021

Στις προθέσεις όλων των Δήμων του ν. Καρδίτσας η μείωση ανταποδοτικών - Κριτήριο το ξεκαθάρισμα των επιπλέον τετραγωνικών

Η αύξηση των τετραγωνικών, μέσω της γνωστοποίησης των αδήλωτων από τους δημότες, δίνει την δυνατότητα στους Δήμους να προβούν σε μείωση των ανταποδοτικών τελών. Για τον απλούστατο λόγο ότι τα ίδια έξοδα καταμερίζονται σε περισσότερα τετραγωνικά.

Άδεια οπλοφορίας: τι αλλάζει για τα κυνηγετικά όπλα

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώνθηκε ότι, λόγω τροποποίησης του νόμου 2168/1993 «περί όπλων», μετά την έκδοση του νόμου 4678/2020 και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού Υπουργικών Αποφάσεων, με τις διατάξεις των οποίων επήλθαν σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τα θέματα όπλων και μέχρι να ολοκληρωθεί η επικαιροποίησή τους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας,

Ε.Ο.Δ.Υ. (02/01): 40 νέοι θάνατοι και 262 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Lockdown: Δεν καταβάλουν ενοίκιο για τον Ιανουάριο οι επιχειρήσεις που κλείνουν με κρατική εντολή ως 11/01

Δεν θα καταβάλουν ενοίκιο για τον Ιανουάριο, οι επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή, έως τις 11 του μηνός μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για σκληρότερο lockdown.

Υ.Π.Α. - Κορονοϊός: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών για μια εβδομάδα

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την τροποποίηση της αεροπορικής οδηγίας που προβλέπει απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens) και θα ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021.

Γ. Καραβίδας: "ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.: Πρακτικές και επιλογές, κατάλοιπα του παρελθόντος, χωρίς δικαιοσύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία…"

Διαβάζοντας κανείς τη συστατική της ιδρύσεώς της πράξη θα δει ότι στους σκοπούς σύστασής της περιλαμβάνονται δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης απέναντι στην παιδική και τρίτη ηλικία, οι πρωτοβουλίες και η εφαρμογή εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κοινωνικού χαρακτήρα και απήχησης, η λειτουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), ωδείου, φιλαρμονικής, κ.λ.π..

Σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα η έκταση χιονοκάλυψης στην Ελλάδα

Τα δορυφορικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε καθημερινά στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr δίνουν μια συνοπτική εικόνα της χιονοκάλυψης στη χώρα μας, αρκεί το έδαφος να μην καλύπτεται από πυκνά νέφη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ