.
.
.
.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ληξιπρόθεσμες οφειλές 11 εκ. ευρώ δημοτών προς το Δήμο Καρδίτσας

Ενδιαφέροντα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης του ισολογισμού του 2019, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, με ένα εξ αυτών να είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δημοτών, που ανέρχονται σε 11 εκ ευρώ.

Αιολικά πάρκα: Ομόφωνα αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας για τις Μ.Π.Ε.

Ομόφωνα αρνητική ήταν η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κατά των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορούν σε έργα για δύο αιολικά πάρκα στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης (26/1).

Φωτ. Καραΐσκου - Ευ. Λύτρας: "Φρένο στη βιομηχανία αναθέσεων στο Δήμο Παλαμά από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Θεσσαλίας"

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του ο δήμαρχος Παλαμά αναφέρεται με αρκετή δόση υπεροψίας στην κατάτμηση της πίστωσης των 1.300.000 ευρώ του Υπουργείου Εσωτερικών για την αποκατάσταση ζημιών από τον Ιανό.

Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής αίθουσας στον Κορυδαλλό Καλαμπάκας» συνολικού προϋπολογισμού 170.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κοινή ανακοίνωση Συλλόγων ΑΜΕΑ Καρδίτσας

Επιστολή με τέσσερα αιτήματα που απευθύνεται προς τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Στ. Παπαγεωργίου και τον Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας απέστειλαν οι πρόεδροι του Νομαρχιακού Σωματείου ΑΜΕΑ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας.

Υποχρεωτική από 1η Φεβρουαρίου η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου/Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας παύει την προαιρετική – πιλοτική της λειτουργία και τίθεται εν ισχύ ως υποχρεωτική.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ