.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021

Αλμυρός: Βούλγαρος κρατούσε όμηρο 21χρονη γυναίκα – Ξυλοδαρμοί και “καταναγκαστικά έργα”

Οι υποσχέσεις για γάμο μετατράπηκαν σε εφιάλτη για μια 21χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία που πίστεψε ότι θα δημιουργούσε καινούργια ζωή στην Ελλάδα με έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκε. 

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας για το θάνατο του Γεώργιου Τζιώτα

Συναδέλφισσες/οι

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε σήμερα, μιας και σημειώθηκε μια μεγάλη απώλεια. Θρηνούμε τον άδικο χαμό ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου, ενός άξιου εκπαιδευτικού, ενός καλού συζύγου και πατέρα.

Δεκάδες επεμβάσεις της Π.Υ. λόγω έντονων βροχοπτώσεων σε Αττική και κεντρική Μακεδονία

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2021, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχθεί 169 κλήσεις κυρίως για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας.

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για ένα 10ήμερο λόγω COVID-19 στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Κοινότητα Σπερχειάδας, του Δήμου Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει την βαθιά οδύνη και τη θλίψη του για τον αναπάντεχο και άδικο χαμό του Δ/ντή του σχολείου μας κ. Γεώργιου Τζιώτα.

Επίσημο: Τη Δευτέρα (11/1) ανοίγουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία - Με webex συνεχίζουν Γυμνάσια και Λύκεια

Κατόπιν θετικής εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τη δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων) από τη Δευτέρα 11/1/2021.

Άνοιγμα σχολείων για Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στις 11 Ιανουαρίου προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι

Άνοιγμα σχολείων στις 11 Ιανουαρίου, αλλά μόνο των νηπιαγωγείων και των δημοτικών είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρόταση των λοιμωξιολόγων προς το υπουργείο Παιδείας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ