.
.
.
.

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Επερώτηση προς τον περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του Π.Σ. Θεσσαλίας σχετικά με τη ζωντανή μετάδοση των συνεδρίασεων

Λόγω της πανδημίας του covid 19, οι συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, από τον περασμένο Οκτώβριο, πραγματοποιούνται μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης.

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα σε περιοχές Δυτικής Αττικής, Κοζάνης, Σητείας και Ροδόπης

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας της ΠΕ Αττικής, στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, στην ΤΚ Παλαίκαστρου του Δήμου Σητείας της ΠΕ Λασιθίου και στις ΤΚ Νέδας, Αγιοχωρίου και Ήπιου του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης

Συνολικά 16.233 έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Pfizer - 240 στο νοσοκομείο Καρδίτσας

6.258 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν σήμερα 5 Ιανουαρίου 2021 σε όλη τη χώρα με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 να φθάνει τα 16.233 άτομα.

Δήλωση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας Δημ. Κεχαγιά για την διακίνηση εγγράφου σχετικά με τον εμβολιασμό

Σε έγγραφη δήλωση προχώρησε το βράδυ σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημ. Κεχαγιάς αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε από την διακίνηση εγγράφου σχετικά με τον εμβολισμό κατά του COVID-19.

Επιστολή Ιερώνυμου στους Μητροπολίτες με την οποία τους καλεί να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα

Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του αυριανού εορτασμού των Θεοφανείων. Κατ’ αρχήν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε επιστολή στους Μητροπολίτες με την οποία τους ζητεί να τηρήσουν τα μέτρα με αυστηρότητα αλλά μιλάει και για άστοχες κινήσεις που μας οδήγησαν εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ