.
.
.
.
.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Σοφάδων: Προϋπολογισμός 22.000.000 ευρώ και ό,τι φέρει το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»…

Τον προϋπολογισμό του Δήμου Σοφάδων και το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης του Δήμου για το 2022 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση  που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης με τηλεδιάσκεψη.

Δημ. Παπακώστας: "Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας: Χωρίς Τοπική ηγεσία …παραγκωνισμένη ,αδικημένη…"

Όπως έχουν γράψει έγκυρες e-εφημερίδες με εκτενή αρθρογραφία, ο νομός Καρδίτσας ,πέραν των τελευταίων θέσεων σε τοπικό ΑΕΠ (στις προτελευταίος θέσεις νομών της χώρας ) ,ένδειξη οικονομικής υστέρησης και ανισοτήτων που σε συνδυασμό με γήρανση πληθυσμού - δημογραφική φθίνουσα πορεία ,προδιαγράφουν ένα ζοφερό σενάριο για την επόμενη δεκαετία, βρίσκεται και σε «πολιτικό-αυτοδιοικητικό υποβιβασμό»

Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής της γέφυρας στον ποταμό Μέγα επί της οδού Καρδιτσομαγούλας - Αγίας Τριάδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας  των οχημάτων,  στη γέφυρα του ποταμού Μέγα επί της οδού Καρδιτσομαγούλα - Αγία Τριάδα.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και επέκτασης του ΧΥΤΥ στη Λάρισα

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση του μεγάλου περιβαλλοντικού έργου της κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) και της επέκτασης του  ΧΥΤΥ Π.Ε. Λάρισας, που οδηγεί σε δραστική μείωση της  ποσότητας των απορριμμάτων που οδηγούνται προς ταφή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ