.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Τροχαίο με έναν νεκρό στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Νεκρός απεγκλωβίστηκε από άντρες της Πυροσβεστικής ο οδηγός ΙΧ, μετά από τροχαίο που έγινε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην έξοδο του Αγίου Παύλου το βράδυ της Πέμπτης 11/3.

Άλλα 14 μη κατοικήσιμα σπίτια στον Παλαμά και 3 στο Φύλλο!

Συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη (11/3), από τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών, οι αυτοψίες σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, αγροτικές εγκαταστάσεις αλλά και Ιερούς Ναούς στον σεισμόπληκτο Δήμο Παλαμά.

Στην Αθήνα η Σύνοδος της ΔΟΕ το 2025

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 2025, τη Σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως αποφασίστηκε την Πέμπτη 11 Μαρτίου στην 137η Σύνοδο που διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΚΥ Σοφάδων από την Ομάδα Γυναικών Ταμασίου και Αγροτικούς Συλλόγους

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μάρτη στις 11 το πρωί, από την Ομάδα Γυναικών Ταμασίου (μέλος ΟΓΕ) και τους Αγροτικούς Συλλόγους Γραμματικού, Λεονταρίου, Ν. Ικονίου και Αμπέλου στα πλαίσια των κοινών δράσεων που έχουν αποφασιστεί από τους παραπάνω φορείς, όχι μόνο για την 8 Μάρτη αλλά συνολικότερα.

Τροπολογία του ΥπΑΑΤ για τους εργάτες γης από τρίτες χώρες

Τροπολογία με την οποία δίνεται λύση, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, στο καθεστώς που αφορά τη μετάκληση πολιτών τρίτων χωρών που επιθυμούν να έλθουν στην Ελλάδα ως εργάτες γης κατέθεσε, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Πέμπτη(11/3): 1.722 κατοικίες έχουν κριθεί προσωρινά μη κατοικήσιμες στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές

Συνεχίζονται απο τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών οι έλεγχοι και οι αυτοψίες, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγεισών  περιοχών.

Υπ. Εργασίας: Στις 16/3 η η πληρωμή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε ότι η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 400 ευρώ, σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες  θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ την Τρίτη, 16 Μαρτίου.

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Καρδίτσας: 12 Μαρτίου, επέτειος απελευθέρωσης της Καρδίτσας

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Λονδίνου του BBC το βράδυ της 12ης Μαρτίου 1943 μετέδωσε: «Η Καρδίτσα, μία από τις τέσσερις μεγάλες θεσσαλικές πόλεις, είναι ελεύθερη. Είναι η πρώτη πόλη της Ευρώπης που απελευθερώνεται, κάτω από την πίεση των δυνάμεων της αντίστασης………¨»

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ