.
.
.
.

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

ΕΛΣΤΑΤ: Μεταξύ Ιουλίου - Νοεμβρίου 2021 η επόμενη απογραφή πληθυσμού και κατοικιών

Στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου - Νοεμβρίου 2021 θα διενεργηθεί η επόμενη απογραφή πληθυσμού και κατοικιών, όπως ορίζεται σε απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 18/3 στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ύστερα από την πάροδο δέκα ετών από την απογραφή του 2011.

Δευτεροβάθμιες επιτροπές: Δύο «κόκκινα» και 31 «κίτρινα» σπίτια στο Δήμο Παλαμά

Δύο σπίτια άμεσα κατεδαφιστέα έκρινε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Υπουργείου, μετά από αυτοψίες στο Δήμο Παλαμά, ενώ άλλα 31 κρίθηκαν προσωρινά μη κατοικήσιμα.

ΕΜΑ: Ασφαλές και αποτελεσματικό το εμβόλιο της AstraZeneca

Ασφαλές και αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαρτίου, στις 18:00, έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής ασφάλειας της ρυθμιστικής Αρχής.

Πώς θα εκκαθαρίζονται οι εισφορές των ασφαλισμένων σε περιπτώσεις παράλληλης απασχόλησης

Με απόφαση που υπογράφεται από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνο Τσακλόγλου, ορίζεται η διαδικασία προσδιορισμού και εκκαθάρισης εισφορών για τους ασφαλισμένους που ασκούν παράλληλα μισθωτή και μη μισθωτή απασχόληση. 

Ηράκλειο: Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται το μικρό αγόρι που έπεσε σε βαρέλι με νερό - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε βαριά κατάσταση παραμένει ο μικρός Ζαχαρίας στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με την ανταπόκρισή του στην πολλαπλή υποστήριξη που δέχεται να είναι φτωχή επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/03): 45 νέοι θάνατοι και 3.073 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 24 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Διαθέσιμες και για την Περιφέρεια Αττικής οι νέες υπηρεσίες για τις άδειες οδήγησης μέσω του gov.gr

Τρεις μήνες μετά την πιλοτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών για αντικατάσταση άδειας οδήγησης για την Περιφέρεια Κρήτης, η εφαρμογή επεκτείνεται και στην Περιφέρεια Αττικής.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 19-20 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ