.
.
.
.

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Αντικαθίστανται παλιά και φυτεύονται νέα δένδρα στην κεντρική πλατεία του Παλαμά

Περίπου 19 νέα δένδρα προτίθεται ο Δήμος Παλαμά να φυτεύσει στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, προκειμένου να αντικαταστήσει κάποια που πρέπει να κοπούν λόγω σημαντικών φθορών, να βελτιώσει το φυσικό περιβάλλον και να αποφύγει τις ζημιές στο νέο δάπεδο που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στο πλαίσιο των έργων ανακατασκευής προϋπολογισμού 1.064.000 εκατ. ευρώ.

Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. Παλαμά προτάσεις αγροτικής οδοποιίας, αντισεισμικής προστασίας κτιρίων, ηλεκτροκίνησης, για ένταξη στο «Α. Τρίτσης»

Προτάσεις έργων και δράσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του ΥΠ.ΕΣ. «Α. Τρίτσης» ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στη βραδινή συνεδρίασή του (2/3) με τηλεδιάσκεψη.

Γ. Σακελλαρίου στο Δ.Σ. Παλαμά: Από τους Κ.Α.Π. η χρηματοδότηση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων

Την ένταξη στο Σύνδεσμο Δήμων Π.Ε. Καρδίτσας (Σ.ΔΗ.Π.Ε.Κ.) για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και τη λειτουργία κυνοκομείου αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στη σημερινή (2/3) συνεδρίασή του.

Ξετρύπωσε ναρκωτικά πάλι ο "Flex" στα Τρίκαλα!

Συνελήφθη σήμερα Τρίτη (2/3) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ε.Ο.Δ.Υ. (02/03): 23 νέοι θάνατοι και 2.353 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 4 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Απάντηση της Παρ. Ντούρβα σε δημοσιεύμα του Γ. Παπακώστα

Αγαπητέ κύριε .

Δεν διοικώ εγώ το Δήμο Μουζακίου ,αλλά εσείς.

Φαινόμενο της εποχής οι ηθικές αξίες και αρχές να δέχονται έντονους κλυδωνισμούς , από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Δήμους έως και την κεντρική πολιτική σκηνή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ