.
.
.
.

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

Θωμάς Τσιούκης: Ελληνική Επανάσταση: 200 χρόνια «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»

Υπό κανονικές συνθήκες θα γιορτάζαμε με παρελάσεις, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις την επέτειο της εθνικής μας ανεξαρτησίας και  τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία, που καθιερώθηκε να τιμάται στις 25 Μαρτίου με διάταγμα του βασιλιά Όθωνα, το έτος 1838.

Μετατρέπεται σε βρεφονηπιακό ο Β’ παιδικός σταθμός του Δήμου Καρδίτσας

Σε Α’ βρεφονηπιακό σταθμό μετατρέπεται ο Β’ Παιδικός σταθμός του Δήμου Καρδίτσας, ενώ  ξεκινά αγώνας δρόμου για να μπορέσει να μετακομίσει, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος ο βρεφικός σταθμός του Κέντρου Γυναικών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγων στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας με αίτημα την αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού (+Φώτο +Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/3)  έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας με τη συμμετοχή Συλλόγων και πολιτών.

Επανεξέταση της απόφασης για το "βαθύ κόκκινο" στο Δήμο Καρδίτσας ζήτησε με επιστολή ο Β. Τσιάκος

Την επανεξέταση της απόφασης για ένταξη του Δήμου Καρδίτσας σε καθεστώς πολύ αυξημένης επιτήρησης, ζήτησε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, με σχετική επιστολή.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Λίγες οι εκκρεμότητες ελέγχων και βοηθημάτων λόγω "Ιανού"

Οι αυτοψίες σε  οικήματα που επλήγησαν από τον "Ιανό" ολοκληρώθηκαν κατά 95%, ενώ η διαδικασία της καταβολής του εφάπαξ βοηθήματος, των 800 ευρώ, για κατοικίες έχει ολοκληρωθεί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ