.
.
.
.
.

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Στο Υπ. Παιδείας οι συντελεστές και οι αριθμοί εισακτέων των Τμημάτων ΑΕΙ της Καρδίτσας

Συνεδρίασε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με βάση τις εισηγήσεις κάθε Τμήματος, απέστειλε στο Υπουργείο Παιδείας τις προτάσεις της, για τους συντελεστές οι οποίοι θα διαμορφώσουν τις βάσεις εισαγωγής και για τους επιθυμητούς αριθμούς των φετινών εισακτέων στα ΑΕΙ της περιοχής.

Δωρεάν rapid tests την Κυριακή (28/3) σε Κυψέλη και Ματαράγκα

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19. 

Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός 19χρονου μετά από σύγκρουση δικύκλου με τρακτέρ

Σοβαρό τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή είχαμε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 27 Μαρτίου μετά από σύγκρουση δικύκλου με τρακτέρ σε διασταύρωση μέσα στο Σταυρό Λαμίας.

Δημ. Παπακώστας: "Οι ορεινοί Θεσσαλοί θέλουν έργα ... χορτασμένοι από λόγια και υποσχέσεις!"

Στην όμορφη διαδικτυακη εκδήλωση που οργάνωσε η δραστήρια Διοίκηση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων "Η Πανθεσσαλική Στέγη"- με Πανελλαδική δυναμική παρεμβατικότητα -προς Τιμή της μάχης της Πετρομαγούλας-Ματαράγκας - 21 Μαρτίου 1878,

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/03): 72 νέοι θάνατοι και 3.133 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 22 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαρτίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ