.
.
.
.

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Απ΄ ευθείας αγορά ακινήτου στο Μουζάκι για το νέο Κέντρο Υγείας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο (+Βίντεο)

Την απ’ ευθείας αγορά του οικοπέδου «Παπακωνσταντίνου» στο Μουζάκι με αντίτιμο 180.000 ευρώ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στη βραδινή (Τρίτη 30/3) διαδικτυακή συνεδρίασή του μετά από μεγάλη συζήτηση η οποία κύλησε σε ήρεμο κλίμα.

ΔΕΥΑ Καρδίτσας: "Πολύωρη διακοπή τμήματος δικτύου ύδρευσης την Πέμπτη 1 Απριλίου"

Στα πλαίσια της εκτέλεσης της εργολαβίας «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ (ΤΗΛΕΛΕΓΧΟΣ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ) ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ»

Προανακριτική για Ν. Παππά αποφάσισε με 187 «ναι» η Βουλή

Την σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσεις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016 αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Αλλαγή του ΣΧΟΑΠ στο δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα, θα προτείνει το ΕΒΕ στο Δήμο Καρδίτσας

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παραπλεύρως του δρόμου Καρδίτσας - Δέλτα, λόγω του ΣΧΟΑΠ της Δ.Ε. Κάμπου, που εγκρίθηκε το 2015,  αναδείχθηκε κατά την συνεδρίαση του ΕΒΕ Καρδίτσας, την Τρίτη 30 Μαρτίου.

ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καρδίτσας: «Τι συμβαίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας; Γιατί σιωπούν οι βουλευτές της Ν.Δ. στον νομό μας;»

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας, κ. Αποστόλης Μπουγουλιάς και η π. βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., κ. Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου.

Προς αναβολή η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας και για το 2021

Ούτε το 2021 θα πραγματοποιηθεί η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, αφού η συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ, το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαρτίου, έδειξε ότι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρατείνεται μέχρι τις 15/4 η κατάθεση των αιτήσεων αποζημίωσης για τις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις σε Ελασσόνα, Τύρναβο και Λάρισα

Οι πληγείσες από τον σεισμό επιχειρήσεις μπορούν να καταθέτουν αίτηση για αποζημίωση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι και την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την οικονομική ενίσχυση των Λουτρών Σμοκόβου λόγω μη ύπαρξης προέδρου

Σε αναβολή οδηγήθηκε το αιτήμα για οικονομική ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Λουτρά Σμοκόβου – Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ» που ήταν να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου και σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net.

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε 8χρονο αγόρι που διακομίστηκε για έκτακτο ιατρικό λόγο με super puma στο ΠΑΓΝΗ

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε ένα 8χρονο αγοράκι λίγες ώρες μετά τη αεροδιακομιδή του από Κάρπαθο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ