.
.
.
.

Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021

Ψήφισμα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το θάνατο του Στυλιανού Κούτσια

Η διοίκηση και το διδακτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζει την βαθειά θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Στυλιανού Κούτσια Αν. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Α.Ο. Σελλάνων: Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα συμμετοχής στο πρωτάθλημα - Την Τετάρτη (14/4) με Φήκη

Ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Σημαντικές ζημιές του «ανοιξιάτικου» παγετού σε πεπόνια της περιοχής Σελλάνων και δενδρώδεις καλλιέργειες!

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε ο …ανοιξιάτικος παγετός σε καλλιέργειες πεπονιών στη Δημοτική Ενότητα Σελλάνων και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Προαστίου, Καλογριανών και Αγίας Τριάδας.

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων: ΟΧΙ στον αποχαρακτηρισμό της σιδηροδρομικής γραμμής του Πλαταμώνα

Στην χώρα μας, που όπως είναι γνωστό ανήκει στις δύο τρεις πιο καθυστερημένες σιδηροδρομικά χώρες σε όλη την Ευρώπη δυτική και ανατολική, είναι πολύ εύκολο, «κατόπιν πρωτοβουλίας τοπικών παραγόντων», να καταργείται απ’ το ενεργό δίκτυο μια ιστορική σιδηροδρομική γραμμή με προοπτική οριστικής αποξήλωσης και κατάργησής της.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 84 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

K. Σκρέκας: «Τα σφάλματα στους δασικούς χάρτες θα διορθωθούν γρήγορα και δίχως κόστος»

Τη γρήγορη και χωρίς κόστος διόρθωση των σφαλμάτων στους δασικούς χάρτες ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας απο τα Χανιά στο πλαίσιο της τριήμερης επισκεψης που πραγματοποιεί στη Κρήτη για το θέμα των δασικών χαρτών.

Κορονοϊός - Self Test: Οδηγίες για τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων

Οδηγίες για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων από τη χρήση των self-test δόθηκαν από τη γενική γραμματεία Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή την έναρξη της μαζικής χρήσης των εν λόγω self-test από τους πολίτες.

Ανακοίνωση του Yπουργείου Παιδείας για την πορεία της προμήθειας self-tests από την εκπαιδευτική κοινότητα

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσον αφορά τη διάθεση των self-tests σε μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ανακοινώνεται ότι:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ