.
.
.
.

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022

Νέα 6μηνη παράταση της Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για κοινότητες του Δήμου Μουζακίου

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας παραμένουν έως 6 Ιουλίου 2022 περιοχές του Δήμου Μουζακίου όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net μετά από νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και σχετική εξουσιοδότηση από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Έκτακτο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Καρδίτσας για τον "Διομήδη"

Υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Καρδίτσας εν όψει της κακοκαιρίας Διομήδης που αναμένεται να πλήξει από το βράδυ την περιοχή της Καρδίτσας και όλη τη Θεσσαλία.

Κορονοϊός: Πότε εμβολιάζονται παιδιά που νοσούν, ποιοι κάτω των 18 κάνουν τρίτη δόση

Η Μαρία Θεοδωρίδου έδωσε διευκρινίσεις για τους εμβολιασμούς των παιδιών ενώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ποιοι πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση εάν είναι κάτω των 18 ετών.

Κοινοτικά Φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών σε όλα τα χωριά του Δήμου Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας προχώρησε στην παροχή 20 Κοινοτικών Φαρμακείων Πρώτων Βοηθειών σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και των τριών δημοτικών ενοτήτων, προκειμένου να υπάρχει επάρκεια μέσων πρώτων βοηθειών σε ολόκληρη τη γεωγραφική έκταση της ορεινής περιοχής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Έκτακτο μήνυμα του 112 σε όλους τους Καρδιτσιώτες για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα του "Διομήδη"

Έκτακτο μήνυμα από το 112 και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Προστασίας έλαβαν λίγο μετά τις 6 μ.μ. τα "έξυπνα" τηλέφωνα των πολιτών που βρίσκονται εντός της Π.Ε. Καρδίτσας.

Σε λειτουργία το anagnorisi.emvolio.gov.gr για τη δήλωση εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό

Σε λειτουργία τέθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας η πλατφόρμα anagnorisi.emvolio.gov.gr για τη δήλωση εμβολιασμών που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/01): 85 νέοι θάνατοι και 27.766 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 260 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ