.
.
.
.

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022

7 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Ιανουάριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 7 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Ιανουάριο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Ξεκινούν την Πέμπτη (13/1) εργασίες αποκατάστασης της οδικής πρόσβασης προς Αμυγδαλή - Ελληνόκαστρο

Θετικές εξελίξεις για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δρόμο από Μουζάκι προς Αμυγδαλή και Ελληνόκαστρο δρομολόγησε η αυτοψία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην ετοιμόρροπη γέφυρα που παραμένει κλειστή από χθες όταν μέρος των θεμελίων της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Τα σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες ή υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα (20.00) της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις της Θεσσαλίας η κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των χιονοπτώσεων και βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν.

Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Παλαμά-Κοσκινά - Πιθανό σπάσιμο αναχώματος στον Ιταλικό

Νέα προβλήματα προέκυψαν στον Δήμο Παλαμά, την επομένη του περάσματος του «Διομήδη», καθώς ο συγκεκριμένος Δήμος αποτελεί καταληκτικό σημείο της ροής των υδάτων.

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.: Πέμπτη 13 Ιανουαρίου – Μέρα Πανελλαδικής δράσης για την υγεία - Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση στο ΚΥ Καρδίτσας στις 11πμ

Δύο χρόνια τώρα οι δημόσιες μονάδες υγείας πληρώνουν «βαρύ τίμημα» εξαιτίας της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής στη διαχείρισης της πανδημίας.

Λάρισα: Αποκαταστάσεις στην προσβασιμότητα οδών στην περιοχή των Φαρσάλων και αποχιονισμοί στο ορεινό όγκο Ολύμπου & Κισσάβου

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή των Φαρσάλων καθώς και οι αποχιονισμοί, στο σύνολο του ορεινού όγκου Ολύμπου και Κισσάβου, προκειμένου οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Ε.Ο.Δ.Υ. (12/01): 77 νέοι θάνατοι και 24.246 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 176 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Υπ. Παιδείας: 566 προσλήψεις αναπληρωτών τρίμηνης διάρκειας

Σε συνέχεια των 1.208 προσλήψεων αναπληρωτών που εξεδόθησαν την Δευτέρα 10/1, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, υπέγραψε σήμερα απόφαση για την πρόσληψη πρόσθετων 566 προσωρινών αναπληρωτών τρίμηνης διάρκειας προκειμένου να καλύψουν ανάγκες που προκύπτουν από απουσίες εκπαιδευτικών σχετιζόμενες με την πανδημία του κορoνοϊού.

Πλημμύρισαν χιλιάδες στρέμματα από το χείμαρρο της Κακάρας

Σε απόγνωση περιήλθαν για μία ακόμα φορά οι παραγωγοί της Δ.Ε Ταμασίου του Δήμου Σοφάδων και κυρίως του Λεονταρίου του Γραμματικού και του Ασημοχωρίου, αφού μετά το πέρασμα του «Διομήδη» ξαναείδαν, όπως συνέβη και το Δεκέμβριο, τις καλλιέργειές τους σκεπασμένες με τα νερά που υπερχείλισαν από το χείμαρρο της Κακάρας .

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ