.
.
.
.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Περιοδεία του Βουλευτή Γ. Λαμπρούλη σε πληγείσες τοπικές κοινότητες του νομού

Περιοδεία σε χωριά του νομού Καρδίτσας που πλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης και   στελέχη της ΤΕ Καρδίτσας.

Βελτιωμένη η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση στα ορεινά του ν. Καρδίτσας

Από το απόγευμα του Σαββάτου 15/1 και αφού προηγήθηκαν τέσσερις πολύ δύσκολες ημέρες, για πολλούς κατοίκους του ορεινού όγκου του ν. Καρδίτσας, η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση οικισμών που αντιμετώπισαν πρόβλημα, παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Πρώτα γκολ για την Καβάλα στο πρωτάθλημα που "τσίμπησε" βαθμό στο Ρέντη

Δύο γκολ - τα πρώτα στο πρωτάθλημα- πέτυχε η ομάδα της Καβάλας το απόγευμα του Σαββάτου (15/1) στο Ρέντη κόντρα στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατακτώντας έτσι το 2ο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (15/01): 78 νέοι θάνατοι και 17.447 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 127 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Παρ. Ντούρβα: "Ζούμε στο θέατρο του παραλόγου"

Δέκα έξι μήνες  μετά το πέρασμα του  «ΙΑΝΟΥ», η κακοκαιρία ΄΄ΔΙΟΜΗΔΗΣ΄΄ βρήκε ανοιχτές τις  πληγές στο Δήμο μας. Τα ρέματα στα ορεινά άνοιξαν και πάλι, οι κατεστραμμένοι δρόμο έγιναν αδιάβατοι, η γέφυρα στο δρόμο για Ελληνόκαστρο και Αμυγδαλή , έκλεισε , παραλίγο να κλείσει και η  γέφυρα ΄΄ΜΠΑΛΑΝΟΥ΄΄.Το ποτάμι παρέσυρε όλες τις προσωρινές κατασκευές.

Υπεγραφήσαν συμβάσεις έργων για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στους Δήμους Μουζακίου και Καρδίτσας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας,  για καθαρισμούς ποταμών και συλλεκτήρων  στο Δήμο Καρδίτσας και στο Δήμο Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ