.
.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Αναστέλλεται την Τρίτη (25/01) η λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών στις περιοχές με τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Το Υπουργείο Εσωτερικών λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να κηρύξει σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Επικράτειας που πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Ενεργειακή Κοινότητα θα συστήσει ο Δήμος Παλαμά

Τη σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας δρομολογεί ο Δήμος Παλαμά με προοπτική τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που θα διαθέτει στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ και θα τη συμψηφίζει με τις καταναλώσεις του για τον ηλεκτροφωτισμό, αλλά και για την  λειτουργία των αρδευτικών αντλιοστασίων του, ενώ θα μπορεί μέσω αυτής να καλύπτει και κοινωνικές ανάγκες στηρίζοντας ευάλωτα νοικοκυριά του δήμου.

Ανακοινώσεις Στυλιανίδη για τις περιοχές που θα ισχύσει η γενική αργία την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Η κυβέρνηση αποφάσισε να κηρυχθεί επίσημα γενική αργία αύριο Τρίτη (25/01), σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με τις σχετικές ανακοινώσεις  από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη

Ανακοίνωση σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ΩΡΑ: 20.00)

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Α.Α.Π.Α.Κ συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γ. Κωτσός

Τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού επισκέφθηκε στο γραφείο του την Κυριακή 23.01.2022 αντιπροσωπία του Σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας.

Σωματείο εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υγεία την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων συμμετέχει και καλεί τους εργαζόμενους στην κινητοποίηση για την υγεία την Τετάρτη 26 Γενάρη 2022 στην Κεντρική Πλατεία στις 12.30 μμ. για την πάλη ενάντια στην πολιτική που τσακίζει την υγεία μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ