.
.
.
.
.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Παρασκευής (7/10) για την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια! (+Βίντεο)

Μέτρα ενάντια στην ακρίβεια  και προστασίας του  λαϊκού εισοδήματος,  δημόσιο και δωρεάν  σύστημα Υγείας – Πρόνοιας για όλους πλήρως χρηματοδοτούμενο από το κράτος δημόσια και δωρεάν, αναβαθμισμένη εκπαίδευση καθώς και μέτρα για τα ζητήματα της στέγασης  λαϊκών οικογενειών, φοιτητών, νέων ζευγαριών και για την προστασία από φυσικές καταστροφές συνθέτουν το διεκδικητικό πλαίσιο του  συλλαλητηρίου που οργανώνουν μαζικοί φορείς του νομού Καρδίτσας την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία.

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχωτική αλλά δίκαιη πρόκριση στην παράταση για την Αναγέννηση (0-1) επί του Μακεδονικού

Την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το νικητή τον Απόλλων Πόντου (επικράτησε με 2-0 στα πέναλτι εκτός έδρας του Διαγόρα) πήρε η Αναγέννηση το απόγευμα της Τετάρτης (5/10) επικρατώντας με 0-1 του Μακεδονικού.

Ξεκινούν άμεσα 15 έργα αποκαταστάσεων από θεομηνίες ύψους 12,4 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας

Τις συμβάσεις 14 έργων αποκαταστάσεων οδικών υποδομών στους Δήμους Σοφάδων, Παλαμά και Λίμνης Πλαστήρα και 1 ακόμη έργο καθαρισμού και αποκατάστασης ποταμών και ρεμάτων του Δήμου Σοφάδων υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ε. Καρδίτσας ο Περιφερειάρχης κ Κων. Αγοραστός παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κων. Νούσιου, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Αναγνωστόπουλου, της Δ/ντριας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καρδίτσας κ. Β. Πετσιά, του Ειδικού Συμβούλου κ. Δημ Κουτρομάνου και των αναδόχων εργολάβων που συνυπέγραψαν τις συμβάσεις.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Καρδίτσα - Δέλτα από Πέμπτη (6/10) στο ρεύμα προς Λάρισα

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καρδίτσα προς Αθήνα και Λάρισα στο πλαίσιο εκτέλεσης του οδικού έργου Δέλτα Παλαμά - είσοδος Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Στην παράκαμψη Συκεώνα ... η παραλυσία του αιώνα! Απόλυτη ανεπάρκεια των τεχνικών συμβούλων Περιφέρειας Θεσσαλίας... "

54 μήνες κ πλέον ... διαρκείς μανούβρες των Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφ Θεσσαλίας , ημιτελή έργα και μη ολοκλήρωση της οδού Καρδίτσα - Λάρισα / έδρα Θεσσαλίας!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ